INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR

Mircea Lucescu a anunțat motivul pentru care nu va mai antrena niciodată în Italia

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 15:03

Mircea Lucescu, 70 de ani, a acordat un interviu italienilor de la Tuttomercatoweb.com în care a vorbit despre Inter, formație antrenată în sezonul 1998-1999.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu Inter. Ei trebuie să se califice în Liga Campionilor, nu poate să mai stea încă un an pe afară. Sper ca Mancini să găsească soluţiile pentru a începe să câştige meciuri. Sezonul l-a început foarte bine, iar Inter chiar arăta ca o echipă capabile să câștige campionatul.

Apoi s-a întâmplat ceva. Dar e încă timp să-şi revină. Inter e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bine pregătit", a declarat Mircea Lucescu.

"Pentru Italia sunt prea bătrân, dacă m-aş întoarce i-aş face concurenţă lui Reja (n.r. Edoardo Reja, tehnicianul lui Atalanta, tot în vârstă de 70 de ani). Dar e adevărat că ai nevoie de experienţă. Am avut atâţia preşedinţi speciali" Mircea Lucescu

Mircea Lucescu o pregătește în prezent pe Șahtior la cârma căreia e din 2004. De-a lungul carierei sale a mai antrenat Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggina, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș și naționala României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
eusebiu_b
eusebiu_b  •  20 Februarie 2016, 20:40

Mircea Lucescu n-a antrenat niciodata Reggina... Poate Reggiana...

melcul_furios
melcul_furios  •  20 Februarie 2016, 19:12
Postat de ralffy_mr pe 20 Februarie 2016, 18:09

bai mucosule... dar tu te-ai uitat pe lista de transferuria lui Atletico din ultimii ani?? Cate milioane au luat pe Costa, Falcao, Arda si altii..dar si cate milioane au cheltuit?? aah... vorbesti ca sa nu-ti inchete dintii in gura... da da da!! Eu zic sa te informezi.. http://www.transfermarkt.com/atletico-madrid/transfers/verein/13

Este valabil la toti antrenorii, nu doar la el. Nu conteaza banii rulati de Atletico, conteaza acel buget comparativ cu Barcelona si Real, echipe cu care se lupta si ei au mai putin de jumate din buget. E simplu sa ai rezultate bune cand ai un lot puternic, asa e si cazul lui Reghe - de cate ori e la Steaua are cel mai bun lot din liga. Punem pariu ca daca facem schimb cu antrenorul celei mai sarace echipe rezultatele o sa fie cam la fel?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Februarie 2016, 19:11

Bravo Lucescu! Ai dovedit ca esti unul din marii antrenori romani si asta datorita faptului ca nu te-ai scufundat in cloaca infecta a fotbalului romanesc unde se balacesc guițanii dandu-si arere de mari antrenori si finantatori :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează