INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu rămâne lider în Ucraina după „ciocnirea” cu Șahtior!

Primul egal al lui Mircea Lucescu în fața lui Șahtior, ca antrenor al Kievului
Primul egal al lui Mircea Lucescu în fața lui Șahtior, ca antrenor al Kievului

Articol de - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 22:50 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 22:58

Învinsă clar în Supercupă de marea rivală, Dinamo Kiev n-a mai fost surprinsă în această seară în campionat, păstrând trei puncte avans față de Șahtior Donețk după o remiză albă, scor 0-0. 

Mircea Lucescu a pierdut Supercupa, 0-3, tot la Kiev, pe 22 septembrie. A vrut să câștige neapărat și Șahtior i-a prins pe jucătorii săi pe contraatac, lovindu-l de trei ori.

Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, egal alb în campionat

Antrenorul în vârstă de 76 de ani nu mai putea fi surprins încă o dată. În această seară, în marea confruntare din campionat, kievenii n-au mai plonjat peste rivali. Au jucat mai circumspect, i-au lăsat pe adversari să aibă mai mult posesia (45-55%) și au mizat ei mai mult pe contre.

De Pena a fost primul aproape de gol. Bara s-a opus, la fel ca la Supriaga, în Supercupă. Și atunci era 0-0.

Până la urmă, nimeni nu a înscris aseară, deși alb-albaștrii lui Luce au șutat mai mult la poartă (10-9; mingi cadrate, 3-3).

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev rămân lideri 

Un rezultat care favorizează totuși campioana. După acest 0-0, Dinamo rămâne lider, cu trei puncte avans față de Șahtior (26-23). „Minerii” au primit și o veste rea: accidentat la 0-0 cu Inter, în Ligă, atacantul lor, burkinabezul Lassina Traoré, a fost operat la genunchi și va lipsi 7 luni. Are ruptură de ligamente încrucișate.

VIDEO. Cum s-a implicat Mircea Lucescu în recuperarea brandului Corvinul: „A donat un tricou care s-a vândut cu 8.000 de euro”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Revenire de clasă! Alexandru Maxim, „dublă” în doar al doilea meci al sezonului

Olimpiu Moruțan, golul victoriei pentru Galatasaray în minutul 90+11!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
117408933961919
Stan Saitan  •  04 Octombrie 2021, 04:53

Cred ca ar cam trebui sa preia nationala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează