INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UEFA

Mircea Lucescu, în elita antrenorilor din Europa! S-a întâlnit cu Pep Guardiola, Zinedine Zidane și Carlo Ancelotti

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 20:23

Mircea Lucescu (74 de ani) a fost prezent, la Nyon, la forumul antrenorilor de elită organizat de către UEFA în fiecare an, încă din 1999.  

Ultima dată selecționer al Turciei, Lucescu senior s-a aflat printre cei mai „tari” antrenori din Europa.  

12 antrenori au fost convocați pentru această acțiune: Erik ten Hag (Ajax), Jürgen Klopp (Liverpool), Pep Guardiola (Manchester City), Unai Emery (Arsenal), Maurizio Sarri (Juventus), Zinédine Zidane (Real Madrid), Carlo Ancelotti (Napoli), Massimiliano Allegri, Thomas Tuchel (PSG), Paulo Fonseca (AS Roma), Rudi Garcia (Lyon) și Mircea Lucescu. 

UEFA organizează acest eveniment pentru a asculta propunerile celor mai importante nume din antrenoratul european. 

Dintre toți cei prezenți, Mircea Lucescu a bifat cele mai multe meciuri organizate de către UEFA: 222. Îl urmează Carlo Ancelotti, cu 212, Unai Emery, cu 136, și Pep Guardiola, cu 124.

VEZI ȘI:

VIDEO Ianis Hagi nu înțelege ce i se întâmplă la Genk: „Jucam bine, eram titular și dintr-o dată n-am mai jucat deloc. Nu știu de ce”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
580070908810464
Bogdan Emil Pana  •  12 Noiembrie 2019, 11:04

Unde ești tu Doamne, fraților, haideți sa ajutam Dinamo(am înțeles ca s_au tăiat rații de mâncare, cu benzina stau prost, etc). Domnule Lucescu va imploram dați bani cu împrumut clubului vreo 300.000 euro și vi_i recuperați din drepturile TV ca moare clubul, domnul Țiriac o mașină mai puțin în garajul dv ca a-ți făcut cinste sportului, inclusiv lui DINAMO!!!!

yonkers
yonkers  •  12 Noiembrie 2019, 10:30

Unde e Pochettino, finalist de CL ? Ce cauta Erik ten Hag acolo ?

magic4ever
magic4ever  •  12 Noiembrie 2019, 09:54
Postat de mioriticul pe 12 Noiembrie 2019, 09:42

UEFA s-a gândit sa facă o selecție echilibrata și sa aducă și un șomer in grup.

Ce minte poti sa ai...nici Allegri nu are echipa...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează