INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, metodă de pregătire ieșită din comun: „Ne-a pus să dormim cu ele sub pernă”

Constantin Schumacher (44 de ani) a vorbit despre modul în care antrenorul Mircea Lucescu (75 de ani) pregătește meciurile. +2   FOTO
Constantin Schumacher (44 de ani) a vorbit despre modul în care antrenorul Mircea Lucescu (75 de ani) pregătește meciurile.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 18:51 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 19:01

Constantin Schumacher (44 de ani) a vorbit despre modul în care antrenorul Mircea Lucescu (75 de ani) pregătește meciurile.

Mircea Lucescu este un antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplării. A demonstrat și de curând, în Cupa Ucrainei, când nu i-a permis unui cameraman să îi înregistreze indicațiile oferite înaintea loviturilor de departajare. Constantin Schumacher, elev al lui „Il Luce” la Rapid, povestește că atenția la micile detalii a existat încă din prima parte a carierei. 

Schumacher, despre metodele lui Mircea Lucescu

„Ce înseamnă să lucrezi cu Mircea Lucescu? Rămâne numărul unu! În afară de antrenorul Mircea Lucescu, era și un pedagog foarte bun cu jucătorii pe care-i antrenează. Omul Mircea Lucescu a contat foarte mult pentru Rapid. Îmi place foarte mult pedagogia lui, pregătirea pe care o făcea pentru meciuri. 

Îmi aduc aminte, la un meci în cupele europene, ne-a adus poze cu jucătorii adverşi şi ne-a spus să dormim cu ele sub pernă. Ne-a dat tuturor. Aveam pe tablă echipa adversă, posibilii jucători în poziţiile respective. Era incredibil de pregătit, toate lucrurile pe care le făcea la antrenamente erau pregătite pentru meciul următor", a povestit Schumacher, conform Look Sport. 

VIDEO. Ioan Andone, dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar la analiza unui meci, acolo unde eu n-am primit pe nimeni în viața mea”

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Villarreal i-a tăiat elanul lui Mircea Lucescu: „Nu e vorba de ce a mers sau ce nu a mers. E diferență de valoare!”

Mircea Lucescu dezvăluie ce transfer uriaș a ratat: „Am realizat imediat că este un jucător excepțional. Simțeam că va fi o lovitură”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează