INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a surprins întreaga lume: „El e cel mai bun fotbalist din acest moment, peste Messi și Ronaldo”

Mircea Lucescu (75 de ani) crede că brazilianul Neymar (29 de ani), starul lui PSG, este cel mai bun fotbalist al planetei în acest moment.
Mircea Lucescu (75 de ani) crede că brazilianul Neymar (29 de ani), starul lui PSG, este cel mai bun fotbalist al planetei în acest moment.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 20:09 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 21:13

Mircea Lucescu (75 de ani) crede că brazilianul Neymar (29 de ani), starul lui PSG, este cel mai bun fotbalist al planetei în acest moment. 

Mircea Lucescu are o relație specială cu fotbaliștii brazilieni. În mandatul avut la Șahtior a promovat nume importante, precum Fernandinho, Willian, Alex Teixeira sau Douglas Costa. „Il Luce” îl consideră pe „Il Fenomeno” Ronaldo cel mai talentat din istorie și crede că Neymar este un urmaș demn. 

Lucescu: „Neymar, peste Cristiano și Messi”

„Nici Cristiano, nici Messi. În acest moment, cel mai bun este Neymar. Când e sănătos și în formă, îl lasă în umbră chiar și pe Mbappe. Ney îmi amintește de Ronaldo brazilianul, fenomenul. Este cel mai bun când e concentrat doar la fotbal și nu e distras de alte lucruri”, a declarat Lucescu, potrivit sport.ua. 

14 goluriși 9 pase decisive are Neymar în cele 23 de apariții din acest sezon

VIDEO Momente speciale din cariera lui Neymar

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revoluție la Juventus: Ronaldo OUT, antrenor nou + ce se întâmplă cu Drăgușin

Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga! S-a calificat în semifinalele Cupei Cehiei

Playtech: Secretul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Ce deține, de fapt, lângă București. Puțini români știu asta


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  29 Aprilie 2021, 16:56

cred ca au uitat de Zidane

640334096461844
Nicolae Ceausescu  •  29 Aprilie 2021, 00:15

Mucea Lucescu e *** și nici capul nu-l ajută. Neymar a fost zero absolut in semifinala cu M City. Țin cu ardoare să reamintesc că Lucea *** e ăla care la Euro 1984 s-a calificat c-o echipă și la turneul final s-a dus cu alta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  28 Aprilie 2021, 23:43

Prea repede la uitat lumea pe Ronaldinho... Ca eleganță in joc din pct meu de vedere avea șapte clase toți. Dar să-l lui pe Neymar peste Messi,cu toată stima pentru nea Mircea ... Neymar in Franța e zeu dar nu mereu, in Champions League lasă de dorit de fiecare dată in schimb Messi pare cel mai eficace jucător ... Tare as fi curios numărul driblingurilor reușite ... Numărul golurilor si paselor de gol ... Imi este greu sa cred că Neymar este peste ... Cel mai bun fotbalist all time după mine este Messi iar cel mai elegant este Ronaldinho... Restu nu ma interesează cum sunt așezați...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează