INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mircea Lucescu s-a înțeles cu Beșiktaș! Anunțul făcut de presa din Turcia + va încasa un salariu URIAȘ

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 16:12

Mircea Lucescu, 73 de ani, s-a înțeles cu Beșiktaș. Românul îl va înlocui pe Şenol Güneş, care pleacă la naţionala Turciei, anunţă Fanatik.Tr. 

Încă o confirmare că întoarcerea lui Mircea Lucescu la Beşiktaş e deja rezolvată vine din Turcia. Cotidianul Fanatik .tr anunţă că „vulturii” au ajuns la un acord cu tehnicanul român, iar detaliile înţelegerii sunt clare. Este vorba de o colaborare întinsă pe durata a două sezoane, cu un salariu anual net de două milioane de euro pentru fostul selecţioner al reprezentativei Turciei. 

De altfel, sursa menţionată aflase că „Il Luce” a mers la Istanbul pentru a asista din tribune la derbyul Galatasaray - Başakşehir 2-1, ce a decis titlul duminică seară.

Anunţul în câteva zile

Antrenorul de 73 de ani, care a mai fost la conducerea lui Beşiktaş între 2002 şi 2004, cucerind titlul chiar în primul sezon, va face practic rocada cu Şenol Güneş. Acesta din urmă pregătea în paralel cele două echipe după demiterea lui Lucescu acum trei luni.

Iar preşedintele Fikret Orman, ce a insistat mult pentru alegerea românului ca succesor pe banca „vulturilor”, urmează să oficializeze mutarea în cursul acestei săptămâni.

Vezi și: Ladislau Boloni, dezamăgit după meciul cu Brugge: „Am sperat într-un miracol, dar viaţa e făcută şi din greşeli şi decepţii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  20 Mai 2019, 19:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  20 Mai 2019, 18:36
Postat de aress123 pe 20 Mai 2019, 16:51

A fost doar o gluma a lui Danut Lupu intr-o emisiune, nu l-a dat nimeni la Steaua...Se distreaza astia de la gsp in fiecare zi pe seama prostiei voastre. Puneti botul la orice titlu de articol, si apoi comentati fara sa cititi articolul. ...greu cu cititul..., nu ?

La steaua chiar nu l-a dat nimeni, doar la fc fcsb! fc fcsb nu e steaua, pinguinule! Greu cu întelesul deciziilor justiției! Papagalule!

aress123
aress123  •  20 Mai 2019, 16:51
Postat de Mecanicacd Srl pe 20 Mai 2019, 16:46

daniel scorpie ,pai acum 2 ore era la fecesebe ,voi scriati asta ,insemna ca Besiktasul i-a dat mai mult??????!!!!!@@@@@$$$$

A fost doar o gluma a lui Danut Lupu intr-o emisiune, nu l-a dat nimeni la Steaua...Se distreaza astia de la gsp in fiecare zi pe seama prostiei voastre. Puneti botul la orice titlu de articol, si apoi comentati fara sa cititi articolul. ...greu cu cititul..., nu ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează