INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Mircea Lucescu, primul transfer după ce a ajuns în grupele Champions League! Dinamo Kiev aduce un internațional român

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 16:04 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 16:20

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, s-a calificat în grupele UEFA Champions League, azi urmând să-și afle adversarele, și se pregătește de transferul lui Tudor Băluță (21 de ani).

Presa din Ucraina scrie că Dinamo Kiev și Brighton au ajuns la un acord pentru împrumutul pentru un al internaționalului român. Astfel, Tudor Băluță ar urma să ajungă în cel mai scurt timp sub comanda lui Mircea Lucescu.

Crescut la Academia Hagi, Băluță poate evolua ca mijlocaș defensiv sau fundaș central și a fost cumpărat de Brighton în ianuarie 2019 pentru 3 milioane de euro. A ajuns la formația din Anglia în iulie 2019, dar după 6 luni a fost împrumutat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a jucat 4 partide.

1 meciare Baluță la Brighton

2 partideși un gol are mijlocașul în acest sezon pentru Brighton u23

3.600.000 de euroeste cota lui Băluță, potrivit transfermarkt

VIDEO Mircea Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

OFICIAL Sergino Dest la Barcelona » Primul american din istoria clubului

Decizie incredibilă în Ligue 1: Neymar și Álvaro González, absolviți de rasism!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  01 Octombrie 2020, 17:40

Cred că asta e cea mai bună veste a momentului! Desigur, Băluţă nu va veni în postură de favorit ca titular, dar Lucescu are abilitatea de a-l "injecta" cu ceea ce are nevoie ca jucător, iar faptul că Brighton nu s-a grăbit să-l cedeze definitv, chit că, acolo, nu prea prindea nici măcar banca de rezerve, arată că clubul englez are încredere în potenţialul său!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Octombrie 2020, 16:43

Am avut norocul sa-l vad pe Lucescu jucand in momentul Corvinul la un meci CFR-Corvinul 3-4 cred, atunci incepea cariera de antrenor-jucator...cred ca a si marcat...si ii avea pe Gabor,Klein,Rednic,Andone sub comanda. Apoi a urmat Nationala.... Lumea venea la stadion doar sa-l vada si sa il slaveasca pe Lucescu desi era in B !!! Pasiune...ce mai...si rezultatele apar prin munca !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează