INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Mirel Rădoi, despre George Pușcaș: „Eu nu prea eram așa, de-aia m-a surprins”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 21:18

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret, a dezvăluit secretul lui George Pușcaș (23 de ani), după ce atacantul român a reușit azi o „dublă” pentru Reading, în Championship. 

„Pentru el, antrenamentul e la fel ca un joc. Se antrenează foarte bine, are grijă de viața lui extrasportivă. Sincer, când l-am văzut prima oară, nu credeam că e un tip atât de meticulos. Are orele lui când doarme, se uita la ce, cât și cum mănâncă. 

Eu nu prea eram așa, de aia m-a surprins. Fiind un atacant, să fie atât de preocupat de viața lui extrasportiva și de alimentație înainte și după antrenament... M-a făcut să mă gândesc că, dacă aș fi fost la fel de profesionist ca el, poate aș fi ajuns mai sus”, a spus Mirel Rădoi la PRO TV.

Curând, în Premier League!

Fostul căpitan al FCSB-ului are mare încredre în George Pușcaș și este convins că va face pasul către prima ligă engleză. 

„După ce a acumulat și după bagajul tactic pe care-l are, cred că i se potrivește ca o mănușă campionatul Angliei. Îl vom vedea în Championship maximum două sezoane. Apoi, în Premier League!”, a mai spus selecționerul României U21.

VEZI ȘI:

VIDEO Pușcaș a impresionat Marea Britanie! BBC și Sky Sports îl laudă pe atacant după „dubla” de excepție » „Calitatea românului este evidentă” / „Ce finalizare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 August 2019, 09:23

Eu cred ca la anul va juca in Premier League daca nu sufera Doamne fereste vreo accidentare serioasa sau vreo cadere de forma majora. Fie ca va fi cu Reading , care a mai jucat in PL, fie cumparat de alta echipa. Important e ca in fotbalul britanic se joaca foarte deschis , netacticizat excesiv ca in Italia., ceea ce favorizeaza atacantii. Si se joaca f atletic, iarasi un atu pt Puscas.

visinu
visinu  •  18 August 2019, 23:31
Postat de steaua.libera pe 18 August 2019, 23:01

Cu tot respectul, orice echipă din primele 10 din Championship e peste Standard Liege! Cred ca subestimezi puțin valoarea Championship.

Se vede cu ochiul liber ca e prea bun pentru Championship. Se mira si suporterii lui Reading ce pleasca le-a picat. Eu ii urez sanatate si sa ajunga mai repede acolo unde ii este locul.

steaua.libera
steaua.libera  •  18 August 2019, 23:01
Postat de rupert pe 18 August 2019, 22:42

Eu nu inteleg cum baiatul asta, talentat, harnic si serios, cum spune si Radoi, nu a reusit sa isi gaseasca o echipa in Serie A! Sezonul trecut a jucat foarte bine si a dat o caruta de goluri in Serie B, desi juca la o "puscarie" de echipa precum Palermo. In pauza competitionala, dupa prestatia foarte buna de la campiontul european under 21, se spunea ca are oferta de la Standard Liege, dar iata ca ajuns la o codasa din divizia a doua engleza! Iar daca sta doua sezoane acolo, cum estimeaza Radoi si ajunge de abia la 25 de ani in Premier League, consider ca este cam tarziu pentru el..Probabil, in fotbalul de astazi conteaza mult si ce impresar ai, doar am vazut destule "ciurucuri" de fotbalisti ajunsi la nume mari unde s-au facut de ras...Oricum, multa bafta George si sa marchezi multe goluri in continuare!

Cu tot respectul, orice echipă din primele 10 din Championship e peste Standard Liege! Cred ca subestimezi puțin valoarea Championship.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează