INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Nu mai e cale de întoarcere » Moruțan și Cicâldău, pe făraș la Galatasaray: „Vor să renunțe la amândoi!”

Olimpiu Moruțan și Cicâldău
Olimpiu Moruțan și Cicâldău

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 21:14 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 21:48

Marius Șumudică (50 de ani), fost antrenor în Tucia, a vorbit despre situația lui Olimpiu Moruțan (22) și Alexandru Cicâldău (24), de la Galatasaray, fotbaliști de care gruparea „Cim-Bom-Bom” vrea să se despartă.

Cei doi internaționali români fac un sezon slab în tricoul lui Galatasaray, care se află la retrogradare. Moruțan chiar a fost scos din lot la ultimul meci de antrenorul Domenec Torrent, în timp ce Cicâldău a fost doar rezervă.

Scandal în Turcia! Antrenorul lui Galatasaray a cerut excluderea din lot a lui Moruțan » Prima reacție a conducerii
Galatasaray
Scandal în Turcia! Antrenorul lui Galatasaray a cerut excluderea din lot a lui Moruțan » Prima reacție a conducerii

Demis recent de la Malatyaspor, Șumudică anunță că șefii lui Galatasaray caută soluții pentru a renunța la cei doi fotbaliști care au costat împreună peste 10 milioane de euro.

„Situația românilor Cicâldău și Moruțan la Galatasaray este proastă. Moruțan un fotbalist foarte talentat, dar fără viteză și fără asta în Turcia nu poate să joace. Dacă n-ai viteză nu poți să joci. Acolo nu poate să joace, e izolat. Ar trebui să-l bage în spatele vârfului, să-i dea libertate. 

În bandă, unde este foarte greu. Cicâldău este un jucător care nu iese din tipare. Un jucător care este constant, dar spre rău. Nu iese cu nimic în evidență. Eu, din câte știu, vor să renunțe la amândoi”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Digi Sport Special”.

Torrent vrea să îl excludă din lot pe Olimpiu Moruțan

Domenec Torrent a prins curaj după prima victorie pe banca lui Galatasaray, 3-2 în deplasarea cu Goztepe. Antrenorul spaniol ar vrea să îi excludă din lot pe termen nelimitat pe Olimpiu Moruțan, Arda Turan (mijlocaș, 35 de ani) și Alpaslan Ozturk (fundaș central, 28 de ani), nemulțumit de atitudinea celor trei.

Cererea a fost respinsă, pentru moment, de președintele Burak Elmas. Acesta a replicat că situația echipei, la doar 6 puncte deasupra locurilor retrogradabile, nu permite acest lucru. Conform sursei citate, Elmas ar fi de acord cu dorința antrenorului în eventualitatea unei victorii obținute runda viitoare, acasă, cu Rizespor.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Raț pierde milioane de euro din cauza conflictului din Ucraina!

Primul impact la nivel înalt în fotbal » Boicotul incredibil luat în calcul de englezi, din cauza conflictului Rusia - Ucraina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
flosud97
flosud97  •  24 Februarie 2022, 14:41
Postat de Razvan Claudiu pe 24 Februarie 2022, 11:04

Eu nici acum nu-mi dau seama cine la vazut fotbalist pe Cicaldau ?

Rotarelu si cu fanii clonei

780708698710213
Razvan Claudiu  •  24 Februarie 2022, 11:04

Eu nici acum nu-mi dau seama cine la vazut fotbalist pe Cicaldau ?

cky33
cky33  •  24 Februarie 2022, 09:44

Dacă nu mă înșel, echipa noastra nationala arata cam asa: rezerva cehia-liga a 2 a spaniolă, liga a doua italiana, rezerva ungaria, naturalizat de 35 de ani la cfr-rezerva turcia, in china fara sa joace- liga a 2 italiană, rezerva Scoția și accidentat, imprumut din SUA in Grecia- liga a doua italiană. Ce sa faca Edi?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează