INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Mustrat de Sergio » Fostul antrenor al lui Espanyol îl înțeapă pe Costel Gâlcă: ”M-aș fi purtat altfel”

Sergio Gonzalez a fost înlocuit la Espanyol de Costel Gâlcă
Sergio Gonzalez a fost înlocuit la Espanyol de Costel Gâlcă

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Sergio Gonzalez, 39 de ani, care i-a fost și coechipier la Espanyol trei sezoane (1998-2001), îi reproșează lui Gâlcă modul cum s-a purtat cînd a fost numit antrenor.

Luni, 14 decembrie, Sergio Gonzalez a fost oficial concediat de Espanyol, cînd echipa era pe locul 12 după 15 etape, cu 17 puncte. În aceeași zi, clubul catalan prezenta noul antrenor: Costel Gâlcă.

Acum, cu 22 de runde jucate, alb-albaștrii au mai căzut 3 poziții, cîștigînd un singur meci și temîndu-se de retrogradare. Îi despart doar două puncte de zona periculoasă.

Într-un interviu pentru Marca, Sergio îl mustră pe tehnicianul nostru, mai în vîrstă cu 4 ani, pentru ce s-a întîmplat la Barcelona în jurul acelei zile de 14 decembrie.

Întrebat de reporter dacă a vorbit cu Gâlcă atunci, la stadion, acesta a răspuns: "Deloc. Eu aș fi procedat altfel. Am fost colegi de cameră la Espanyol timp de trei ani. I-am fost alături și la nașterea tripleților. După ce m-au dat afară, am schimbat doar mesaje pe telefon. M-aș fi purtat altfel".

"Nici o linie nu mai funcționează acum la Espanyol. E o confuzie totală și nimeni nu știe ce joacă"
Mundo Deportivo, cotidian catalan

"E un moment dificil, serie negativă și joc slab, dar nu cred că postul lui Gâlcă e în pericol"
Abraham Gonzalez, jucător Espanyol

2este numărul punctelor obținute de Espanyol în 5 meciuri de campionat jucate în ianuarie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close