INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu confirmă încă o dată că va ramîne la Florenţa

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Adrian Mutu şi-a declarat din nou dragostea faţă de Fiorentina. "Briliantul" a declarat pentru Kanal D că echipa Viola este gata de performanţă. "La Fiorentina sunt liniştit, antrenorul mă cunoaşte foarte bine, băieţii sunt extraordinari, iar echipa merge din ce în ce mai bine. Ambiţia mă face să îmi doresc să rămân aici şi să joc la un nivel înalt, să fac performaţă cu Fiorentina."

Întrebat despre o posibilă întoarcere în Liga 1, la sfârşit de carieră, Mutu a declarat: "Nu ştiu dacă voi reveni, nu m-am gândit încă la acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată."

Lupta pentru titlu în "Liga lui Mitică" a fost şi ea discutată de internaţionalul român: "Este un retur greu, dar toate echipele din frunte au şanse să câştige. Lui Dinamo şi va fi greu, dar nu imposibil. Clujul are antrenor bun şi are un avans , dar nu înseamnă că au câştigat."

Despre fluxul de jucători străini din Liga 1, "Briliantul' a spus: "Nu e un lucru rău, aşa cum declară conducătorii. Dacă fotbaliştii au valoare şi pot aduce un plus fotbalului din România, dacă pot îmbunătăţii fotbalul de la noi, atunci e de bine, dar trebuie să se pună accent în acelaşi timp şi pe dezvoltarea centrelor de juniori."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  22 Februarie 2008, 10:23

SA VA FIE RUSINE GAZETARI IMPUTZITZI...DE CE TOT STERGETZI COMENTZRIILE???SA VA DAM LA M/U/I/E/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează