INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Mutu: „Noi suntem o echipă”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

În ceea ce priveşte calificarea în Liga Campionilor, internaţionalul român a apreciat că Fiorentina are nevoie de 73 de puncte. "Planul nostru este simplu: vom încerca să realizăm 73 de puncte. Cu acest punctaj ne-am putea clasa pe locul patru şi să jucăm în preliminarii. Milan este o formaţie foarte puternică, dar noi ne dorim mai mult acest lucru.

Ei au mulţi jucători foarte buni, dar noi suntem o echipă", a declarat Mutu, care a adăugat că Fiorentina are nevoie de şapte puncte în următoarele trei meciuri, cu AS Roma şi Juventus în deplasare şi cu Livorno pe teren propriu. "Este un program foarte greu. Aş fi mulţumit cu şapte puncte.

Dar vom intra pe teren cu gândul de a câştiga nouă puncte. Aceasta este mentalitatea pe care Prandelli ne-a insuflat-o".

sursa NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  19 Februarie 2008, 13:27

ba nene ce tot ai cu bani? lasene in pui mei in pace

 •  19 Februarie 2008, 13:18

domnilor admini dati-i BAN IP permanent lu' asta cu "facut bani pe net" .... ce draq ne tot intoxica cu tepele astea de doi bani!!!

 •  19 Februarie 2008, 13:10

Nu te costa nimic sa incerci. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b~u~x~.~t~o/?r=alunelualune [fara caracterul ~, desigur] (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri folosind o adresa de mail activa. La "E-mail Address For Payments" treci tot adresa ta de mail. 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează