INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IRONIE

Nemţii rîd de Marica » A ajuns rezerva mascotei! :)

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 12:44

"Bild" îl vede ca şi vîndut la vară pe atacantul român, căruia îi dă "mai puţine şanse să mai joace la VfB decît crocodilului Fritzle"

Ciprian Marica va pleca sigur în vară de la Stuttgart. Cotidianul Bild prezintă azi lista jucătorilor care vor fi cedaţi de şvabi la finele sezonului, atacantul român figurînd alături de alte cinci nume indezirabile, Philippe Degen, Elson, Khalid Boulahrouz, Stefano Celozzi şi Daniel Didavi.

"Cea mai scumpă achiziţie ratată din istoria clubului (s-au plătit pentru transferul său 8 milioane de euro în 2007) va fi pusă pe liber, deşi mai are contract pînă în 2012. Marica a fost suspendat acum două luni, după ce l-a criticat pe antrenorul Bruno Labbadia şi acum are mai puţine şanse să mai evolueze în atacul la VfB decît mascota Fritzle", l-a caracterizat tabloidul german, făcînd o comparaţie cu crocodilul lui VfB!

Autorul superbului gol al "naţionalei" de sîmbătă în Bosnia face doar antrenamente cu Stuttgart, Labbadia refuzînd sistematic să-l mai convoace la meciuri.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
salaaurel
salaaurel  •  30 Martie 2011, 18:15

Cred ca fotbalistii romani ar trebui sa nu mai cocheteze cu echipele germane,deoarece nu prea avem sanse sa -i vedem jucand.

drak
drak  •  30 Martie 2011, 13:26

Nici o problema, sa plece marica ei oricum la anul vor la matineu.

danutz1
danutz1  •  30 Martie 2011, 13:20

Cancelarul german Angela Merkel este liderul preferat al britanicilor, germanilor, italienilor şi spaniolilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează