INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Nice - Rennes 0-1 » Primul eșec în Ligue 1 pentru Adrian Ursea

Nice - Rennes 0-1 » Primul eșec în Ligue 1 pentru Adrian Ursea
Nice - Rennes 0-1 » Primul eșec în Ligue 1 pentru Adrian Ursea

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 15:58 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 16:01

Adrian Ursea n-a reușit să câștige nici cu Rennes, la al treilea meci de când l-a înlocuit pe Vieira pe banca tehnică a lui Nice. 

După 0-1 cu Hapoel Be'er Sheva în Europa League (rezultat care nu mai conta oricum), roș-negrii au cedat acasă (0-1), în fața unui adversar cu care aveau o serie pozitivă de zece partide. 

Defensiva a suferit și ocaziile au "curs" la poarta lui Benítez. O greșeală comună a lui Danilo și Lotomba i-a oferit lui Niang șansa primului gol din acest campionat. Gouiri le salvase anterior pe gazde, respingând acrobatic de pe linie. 

Maouassa putea mări diferența în mitanul secund, în care tot Rennes a controlat jocul, în pofida înlocuirilor operate de Ursea. 

Nice n-a mai câștigat de pe 31 octombrie și, îngrijorător, are șase înfrângeri în ultimele șapte partide! 

Ianis Hagi, uitat din nou de Gerrard pe bancă! Nu a jucat niciun minut în victoria lui Rangers

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează