INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA - TEPLICE

VIDEO Nicolae Stanciu, execuție magistrală pentru Slavia Praga » Portarul advers n-a înțeles nimic

Nicolae Stanciu (28 de ani) a marcat un gol excepțional, din lovitură liberă, în Slavia Praga - Teplice, meci din runda cu numărul 16 a primei ligi din Cehia.
Nicolae Stanciu (28 de ani) a marcat un gol excepțional, din lovitură liberă, în Slavia Praga - Teplice, meci din runda cu numărul 16 a primei ligi din Cehia.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 17:58 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 17:58

Nicolae Stanciu (28 de ani) a marcat un gol excepțional, din lovitură liberă, în Slavia Praga - Teplice, scor 3-0. meci din runda cu numărul 16 a primei ligi din Cehia. 

Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 16 al meciului Slavia Praga - Teplice. Internaționalul român a tras impecabil dintr-o lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, lateral dreapta. Stanciu a simulat o centrare, dar a plasat mingea la colțul scurt, aproape de vinclu. Lovitura a fost puternică și nu i-a dat nicio șansă portarului advers. 

Cu victoria de astăzi, Slavia Praga se distanțează în fruntea clasamentului din Cehia. Ajunge la 41 de puncte, 3 peste urmăritoarea Plzen. Teplice, adversara de astăzi, ocupă ultima poziție în prima ligăm, cu doar 5 puncte strânse în 16 meciuri.

FINAL » Slavia Praga - Teplice 3-0

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO PSG, chin cu St. Etienne la debutul lui Ramos » Neymar, scos în lacrimi pe targă! + Messi, trei pase de gol

VIDEO Burnley - Tottenham, amânat din cauza ninsorii: „Nu putem vorbi de fotbal în astfel de condiții”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adrianrobert77
adrianrobert77  •  28 Noiembrie 2021, 18:09

Nu inteleg de unde obsesia asta de lauda. Cu Islanda si cu Liechtenstein a dat o numai in balarii, el si cu Alibec, amandoi aproape cu poarta goala. Castigam noi ceva ca el a dat golul asta minunat, imi puteti argumenta, dl ziarist. Cand trebuia sa dea un sut si bun, s a facut de ras. Sa dea la cehi fara numar.

m4blue88
m4blue88  •  28 Noiembrie 2021, 17:36

Deja mă enervează ăsta...la națională e mai mult degeaba și la ăstia super-man.

883337368404290
Stroe Victor  •  28 Noiembrie 2021, 17:30

Numai la nationala o da in balari !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează