INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Anamaria Prodan e acuzată că agită apele la Slavia Praga » Cehii dezvăluie singura oferta reală pentru Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu / FOTO: Imago-Images
Nicolae Stanciu / FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat marti, 28 decembrie 2021 13:50 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 14:35

Nicolae Stanciu, 28 de ani, e unul dintre liderii de la Slavia Praga, dar agentul său agită apele, susțin jurnaliștii cehi. Deocamdată, doar FC Dallas îl vrea pe mijlocașul român. 

În vârful carierei, la 28 de ani, Nicolae Stanciu mai are contract la Slavia Praga până pe 30 iunie 2023, cu un salariu anual de 600.000 de euro. Impresarul său, Anamaria Prodan, a anunțat de curând că transferul „tricolorului” este iminent și nu va fi în Europa.

Aflați pe podium la categoria „Jucătorul anului” în Ancheta GSP, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu reprezintă prezentul și viitorul echipei naționale
ROMÂNIA
Aflați pe podium la categoria „Jucătorul anului” în Ancheta GSP, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu reprezintă prezentul și viitorul echipei naționale

I-a promis lui Nicolae Stanciu că îi crește salariul dacă în intră în grupele Ligii

Totuși, în Cehia se spune altceva. Jurnaliștii de la Blesk susțin că totul este o încercare a agentului de a învolbura apele la Slavia și că este o strategie tipică. Așa procedează înaintea fiecărei perioade de transferuri, sperând ca praghezii să-i mărească salariul.

Vara trecută, mijlocașul a fost aproape de a semna cu Galatasaray, dar roș-albii nu l-au mai cedat. Nu s-au înțeles la preț, turcii nu au acceptat să achite 6,5 milioane, și președintele Jaroslav Tvrdik nu voia să-l piardă pe șeptar înaintea meciurilor din Liga Campionilor. 

Tvrdik i-ar fi promis că îi plătește un milion anual dacă echipa intră în grupele CL. Ceea ce până la urmă nu s-a întâmplat, pentru că Slavia a fost eliminată în turul 3 preliminar.

54de goluri (26 de reușite, 28 de assisturi) a influențat Nico Stanciu la Slavia

Nicolae Stanciu, întoarcere în Golf?

Potrivit Blesk, singurul club interesat acum de Stanciu ar fi FC Dallas, din MLS. „Da, americanii îl urmăresc pe Nico”, a afirmat o sursă din interiorul campioanei Cehiei.

Numai că Prodan a sugerat că ar vrea să-l mute în zona Golfului Persic. Ar fi o întoarcere. El a jucat o jumătate de an la Al-Ahli, în Arabia Saudită, în prima parte a lui 2019. O pauză între cele două aventuri pragheze: a venit de la Sparta pentru 10 milioane și a plecat la Slavia pentru 4.

7.000.000de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mbappe și Lewandowski se opun schimbării propuse de FIFA: „E imposibil! Să se gândească și la sănătatea fotbaliștilor”

Gestul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Newcastle n-a trecut neobservat: „Nu-mi pasă cum ai jucat, eu nu accept așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  28 Decembrie 2021, 21:22

Individa asta minte precum respira !! Asa a facut si in declaratiile ei despre fericirea si implinirea familiei ei cu sotul Reghecampf, asa face si acum cand ne anunta ca are vreo 60 de mil. de euro si de ce nu ar minti si cu privire la Stanciu !! Lumea s-a cam lamurit !!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  28 Decembrie 2021, 20:12
Postat de ceaiuri pe 28 Decembrie 2021, 16:47

agentii traiesc pe spinarea....jucatorilor,daca ai un portofoliu mare....sau un jucator important vin si banii,dar cum Anamaria pierde contracte cu jucatorii..pierde si bani,acum incearca sa mareasca salariul anul al jucatorului...sa castige si ea mai mult...daca nu merge asta e,se apuca de alta munca(la fcsb nu stiu cati jucator sub contract mai are)de...fotografiat

mai bine de ... la asta e experta!

tororosso
tororosso  •  28 Decembrie 2021, 17:09

Lipitoarea nesătulă a rămas fără mălai și speră (visează ) un Moș Crăciun cu un sac de bani . Cehi ar trebui să o acționeze în instanță și să pretindă o sumă uriașe ca daune ,asta așa să mai piardă din aburii grandomaniei .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează