INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Nicolae Stanciu, aproape să plece de la Slavia Praga » Anunțul făcut de Anamaria Prodan: „Cred că se va finaliza acum”

Nicolae Stanciu ar putea pleca de la Slavia Praga // FOTO: Imago
Nicolae Stanciu ar putea pleca de la Slavia Praga // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 14:39 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 14:52

Nicolae Stanciu (28 de ani) este foarte aproape de a pleca de la Slavia Praga.

Agentul mijlocașul, Anamaria Prodan, a dezvăluit că negocierile pentru transferul acestuia sunt avansate și s-ar putea finaliza în această iarnă.

Aflați pe podium la categoria „Jucătorul anului” în Ancheta GSP, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu reprezintă prezentul și viitorul echipei naționale
ROMÂNIA
Aflați pe podium la categoria „Jucătorul anului” în Ancheta GSP, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu reprezintă prezentul și viitorul echipei naționale

Impresarul nu a dat detalii despre viitoare destinație a internaționalului român, dar, lasă să se înțeleagă că acesta va ajunge în zona Golfului, acolo unde Stanciu a mai jucat la Al Ahli (ianuarie – iunie 2019).

Anamaria Prodan negociază transferul lui Nicolae Stanciu: „Cred că se va finaliza acum”

„Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză! Nu e în Europa. 

Cu Stanciu, eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câștige bani acum. Undeva la căldură”, a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Trecut pe la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui, Stanciu a plecat de la FCSB în vara lui 2016, transferându-se la Anderlecht. A urmat Sparta Praga (ianuarie 2018-ianuarie 2019) și Al Ahli (ianuarie – iunie 2019).

7.000.000 de euroe cota lui Nicolae Stanciu

În vara lui 2019 a ajuns la Slavia Praga, unde este unul dintre cei mai buni jucători. În acest sezon a bifat 27 de partide în toate competițiile și are 6 goluri și 8 pase de gol.

VIDEO FOTBALISTUL ANULUI 2021 » Florin Niță: „Premiul reprezintă enorm pentru mine. Este rezultatul muncii unui an destul de încărcat"

Citește și: 

Reproșuri pentru Iachini, din tabăra lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”

Așteptări mari de la Olimpiu Moruțan » „Secundul” lui Terim îl laudă pe român: „Suntem mulțumiți de el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
gojgaru
gojgaru  •  27 Decembrie 2021, 03:10
Postat de romeverest pe 26 Decembrie 2021, 17:41

“Marea impresara” a reusit sa-l “ingroape” si pe baiatul asta in fotbalului arab !!

Pai ce , e capabil de mai mult ?

sibelius
sibelius  •  26 Decembrie 2021, 17:43
Postat de cirus11 pe 26 Decembrie 2021, 17:23

Impresarii astia sunt complet toxici, probabil isi si iau o groaza de comisioane la negru dar ingroapa carierele tuturor jucatorilor romani.... Pe toti ii duc inspre golf. Sigur, nu au valoare de campionatele top 5 dar hai sa fim seriosi, varfurile din Liga 1 pot sa joace prin campionatele din Europa Centrala... dar ajung in golf.

Ii duc unde ii vrea cineva si mai si joaca. Uita-te la Baluta si Vatajelu care nici in Cehia nu au fost buni. Pe Mitrita l-au facut pachet si din SUA si din Golf, iar in Grecia joaca doar pentru ca e Lucescu jr. la echipa. Aia e "valoarea" : liga a II-a prin Vest si Ungaria. Nici macar in Rusia sau Ucraina nu mai au loc.

romeverest
romeverest  •  26 Decembrie 2021, 17:41

“Marea impresara” a reusit sa-l “ingroape” si pe baiatul asta in fotbalului arab !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează