INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REPUBLICA CEHĂ

Nicolae Stanciu nu se mai poate opri din a înscrie! Al treilea gol în două meciuri pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu, după golul din Slavia Praga - Banik Ostrava
Nicolae Stanciu, după golul din Slavia Praga - Banik Ostrava

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 20:24 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 21:24

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat în meciul dintre Slavia Praga și Banik Ostrava (scor 2-1), din etapa 22 a campionatului din Republica Cehă.

Titular împotriva echipei din Ostrava, locul 8 în campionat, Stanciu a dus scorul la 2-0 în minutul 31, din penalty. Mijlocașul român a executat lovitura de la punctul cu var cu calm, pe centrul porții, după ce l-a păcălit pe portarul advers, care s-a aruncat în dreapta.

Nicolae Stanciu, al 8-lea gol pentru Slavia Praga în acest sezon

Masopust a marcat primul gol al meciului, în minutul 8, cu un șut superb din afara careului. Cu 5 minute înainte de acest moment, oaspeții au avut un jucător eliminat, pe Fillo, care și-a lovit un adversar cu cotul în figură.

8 goluri și 6 pase decisiveare Stanciu în acest sezon pentru Slavia în toate competițiile, în 29 de apariții

Stanciu a avut o prestație excelentă și etapa trecută, cu Slovacko (3-2), meci în care a marcat o „dublă” de senzație.

Citește mai multe știri despre stranieri:

„Ianis Hagi a avut un sezon oscilant la Rangers, dar a făcut ceva ce nu fac mulți”. Care a fost „secretul” românului ca să se impună

Valentin Mihăilă, cea mai mare notă dintre jucătorii Parmei în remiza cu Fiorentina! » Ce scriu italienii despre Dennis Man

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  08 Martie 2021, 08:29

Dar oare vrea cu orice preț să se oprească din a înscrie? Se chinuie rău? Ăla de-ai scris inepția asta, ți-ai citit materialul ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  07 Martie 2021, 21:10

Felicitari Nicusor! Unul din putinii romani ce au confirmat in strainatate! Sper sa eliminati prinţul mereelor si sa le dati stingerea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close