INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Valentin Mihăilă, cea mai mare notă dintre jucătorii Parmei în remiza cu Fiorentina! » Ce scriu italienii despre Dennis Man

Valentin Mihăilă a înscris în Fiorentina - Parma 3-3 // foto: Guliver/gettyimages +18   FOTO
Valentin Mihăilă a înscris în Fiorentina - Parma 3-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 19:44 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 20:10

Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22) au contribuit la egalul obținut de Parma pe terenul Fiorentinei, scor 3-3.

Introdus pe teren la pauză, la scorul de 2-1 pentru Fiorentina, Mihăilă a contribuit la golul doi, fiind autorul centrării către Kurtic, și a înscris pentru 3-2 în minutul 90. Și Dennis Man, aruncat în luptă în minutul 62, a fost activ. A ratat o șansă mare chiar înainte de golul lui Mihăilă și a contribuit la construcția fazei care a dus la golul fostului jucător al Craiovei.

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man după Fiorentina - Parma

Prestația lui Mihăilă a fost apreciată de presa locală, iar ParmaToday i-a acordat românului nota 6,5, cea mai mare din echipă, la egalitate cu Kurtic și Kucka. „Pregătit să accelereze și să încerce lucruri, dar nu i-a fost ușor să scape de Milenkovic. A marcat un gol după ce a păcălit fundașul”, au scris italienii despre Mihăilă.

Dennis Man a primit un calificativ onorabil la rândul său, 6: „Ce șansă a avut românul, care nu a întors capul spre poartă după ce a primit o pasă delicioasă de la Pezzella. Are meritul de a începe faza care a dus la golul lui Mihăilă de 3-2”, este caracterizarea făcută pentru arădean.

Cei de la SofaScore au fost și mai generoși în acordarea notelor. Mihăilă a primit 7,3, cel mai mare rating de la Parma, la egalitate cu Kurtic. Man, în schimb, a fost notat cu 6,4.

VIDEO. Vezi golul lui Mihăilă din Fiorentina - Parma

Valentin Mihăilă în Fiorentina - Parma:

  • Șuturi / șuturi pe poartă: 1/1
  • Driblinguri încercate / reușite: 1/0
  • Atingeri: 14
  • Pase încercate / reușite: 8/5 (63%)
  • Centrări încercate / reușite: 2/0 (centrarea de la golul 2 a fost deviată, motiv pentru care nu este trecută la centrări reușite)
  • Dueluri la sol încercate / câștigate: 2/0
  • Dueluri aeriene încercate / câștigate: 3/2

Dennis Man în Fiorentina - Parma:

  • Șuturi / șuturi pe poartă: 1 / 0 
  • Driblinguri încercate / reușite: 0/0 
  • Atingeri: 19 
  • Pase încercate / reușite: 11/10 (91%) 
  • Ocazii mari ratate: 1 
  • Centrări încercate / reușite: 0/0 
  • Dueluri la sol încercate / câștigate: 3/1 
  • Dueluri aeriene încercate / câștigate: 1/0
+14 FOTO

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Antrenorul Parmei și-a distrus jucătorii: „Nu pot să-mi explic! Cum să faci asta?!”

ANALIZĂ. Ianis Hagi, campion cu Rangers! » Povestea anului în Scoția: echipa renăscută după faliment și umilință

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
10208967267314720
Dino Alex  •  08 Martie 2021, 00:51

Apararea mai slaba ca la parma nu am vazut de mult. Zici ca nu ii plateste cortazero pe fundasi sau antrenorul nu a auzit de catenacio. Sa vina sorinacio sau autobaza . Parca asculta indicatiile lui jijika in meciul fcsb fc bacau: sa iasa la atac , de ce sa stea in aparare(coltescuuuleee)

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  07 Martie 2021, 23:51

Mihaila are 2 clase peste oricare *** de la dubla clona *** ***. Din pacate pt. Man , el plateste pacatul de a fi jucat la *** de echipa a ciobanului. Din *** si meciuri castigate cu arbitrii , nu ai cum sa poti juca in seria A , chiar si la cea mai slaba echipa de acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sergentu72
sergentu72  •  07 Martie 2021, 21:51
Postat de ceauseusescu_tatal_nostru pe 07 Martie 2021, 21:34

Sunt totusi niste lucruri ciudate aici, adica Mihaila e in Italia de 7 luni deja si pana acum chiar nimeni nu a vb cu el? Nu i-a explicat nimeni ca trebuie sa scoata capul din pamant cand alearga sau cand paseaza? Joaca la fel ca in Romania, nu a progresat deloc! Se poate sa-i fi spus si atunci se poate trage o singura concluzie, e prost ca noaptea, ceea ce e cam evident, din cauza asta nu vad cum ar putea el ajuta nationala, oricum nu duce mai mult de o repriza, D Aversa face bine cand ii da soar 45 de min. Man in schimb joaca din ce in ce mai bine, i-a reprosat ft bine de altfel D Aversa implicarea in joc si lipsa agresivitatii si chiar se pare ca a inteles, e mult mai implicat, recupereaza, se lupta pt baloane, e pe drumul cel bun la el se vede progresul dupa doar o luna, va deveni titular in curand sunt sigur, el, stanciu si maxim trebuie sa fie titulari la echipa nationala, echipa trebuie construita in jurul lor! Revenind la Parma, chiar nu inteleg de ce insista D Aversa cu Gerviniho, se vede ca e plictisit, joaca doar pt el, probabil si-a gasit deja alta echipa pt la anul, pt ca Parma va retrograda sigur, ar trebui sa inceapa cu Karamoh si Man titulari, au colaborat ft bine cu Inter, iar pe parcurs sa intre si prazarul, care, asa prost cum e, are totusi dorinta de a realiza ceva si bulan ca azi, mai vrea sa dea un sut la poarta si centreaza bine din greseala sau ii construieste Man golul si el trebuie doar sa o bage in ate. Autogolul de azi mi s-a parut foarte dubios.

Se vede de la o posta ca esti hahalera;))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează