INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Antrenorul Slaviei regretă plecarea lui Stanciu: „Pierdem cel mai valoros jucător al campionatului”

Nicolae Stanciu// Foto-IMAGO / Newspix
Nicolae Stanciu// Foto-IMAGO / Newspix

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 11:49 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 13:13

Nicolae Stanciu (28 de ani) părăsește Slavia și se transferă în China, la nou promovata Wuhan Three Towns. Antrenorul Trpisovsky regretă că nu-l mai are în echipă: „E un jucător excepțional, cel mai bun al nostru. Plecarea lui ne va slăbi mult”.

Transferul lui Nicolae Stanciu în China e iminent. Cehii susțin că va juca în orașul în care s-a declanșat pandemia, dar destinația va fi nou promovata Wuhan Three Towns, nu Wuhan FC. Nu a fost oficializat încă din cauza formalităților pe care trebuie să le încheie clubul asiatic, potrivit site-ului Sport.cz.

Carlo Ancelotti nu mai poate sta pe banca lui Real Madrid » UEFA nu face excepții, indiferent de nume!
REAL MADRID
Carlo Ancelotti nu mai poate sta pe banca lui Real Madrid » UEFA nu face excepții, indiferent de nume!

3 trofeea cucerit Stanciu la Slavia: două titluri și Cupa Cehiei

Jindrich Trpisovsky: „Oferta l-a atras pe Stanciu”

La Slavia Praga, s-a aflat de mai multe zile că șeptarul alb-roșu, căpitanul ultimelor meciuri oficiale din 2021, părăsește campioana Cehiei. 

112 meciuria jucat la echipa pragheză în doi ani și jumătate

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a trecut deja vizita medicală la noua echipă. De aceea, nici nu a fost folosit de antrenorul Slaviei, Jindrich Trpisovsky, la amicalul jucat duminică, 4-2 cu Banik Ostrava.

26 de goluria marcat Nicolae Stanciu la Slavia Praga

„Întotdeauna am spus că Stanciu e un jucător excepțional, cel mai bun al nostru și ne va slăbi mult plecarea aceasta”, a declarat Trpisovsky presei locale, observând cu regret: „Oferta l-a atras pe Nico”. 

Stanciu va avea un contract pe trei sezoane, cu 3 milioane de dolari anual, triplu față de cât primea la Praga. Slavia primind 4,5 milioane, cât a plătit pentru achiziționarea „tricolorului” de la Al Ahli, în vara lui 2019.

„Stanciu va fi dificil de înlocuit”

„În opinia mea, pierdem cel mai valoros jucător al campionatului și va fi dificil de înlocuit. Nu mai există unul după tiparul lui nici la Slavia, nici în Cehia”, a mai spus tehnicianul ceh.

28 de pase decisivea oferit numărul 7 pentru alb-roșii

Clar, Stanciu ne va lipsi. Nico a jucat o mulțime de meciuri aici, va fi dificil fără el, era unul dintre cei mai buni în liga noastră. 

- Petr Sevcik, mijlocaș Slavia

Schimbare de optică pentru Stanciu

În urmă cu doar o lună, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP, Stanciu susținea că își dorește să câștige trofee și să joace la un nivel înalt în continuare, cu Slavia Praga, punând titlurile mai presus de bani.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Eriksen revine în fotbal după stopul cardiac suferit la Euro! Oficial, în Premier League!

Adil Rami, despre relația cu Pamela Anderson și revenirea în Ligue 1: „Oameni influenți au făcut tot posibilul să nu mă întorc. Au încercat să mă «înece»”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
snooker
snooker  •  31 Ianuarie 2022, 17:15

Inventii! Antrenorul Slaviei nu a declarat niciodata asa ceva. Se stie ca Jumatate scrie fituici cu mii de osanale aduse jucatorilor romani. Imi aduc aminte fabulele cand il compara pe Marin cu De Jong, pe Ianis il vedea ca pe Maradona, iar Morutan a adus milioane de euro in conturile echipei sale Galatasaray. Penibil!

sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2022, 15:11
Postat de tipsy pe 31 Ianuarie 2022, 14:58

Sunt o gramada de bani, e de inteles. Totusi, acum vreo luna citeam un interviu in care se lauda ca el vrea doar performanta, ca a fost obligat sa plece la arabi, ca nu ar pleca pentru bani. Adica vrea si cu ***-n ... si cu sufletul in rai. Daca ai caracter, iti asumi, nu te dai ce nu esti.

Pai si acum poate e obligat de sponsorul/patronul chinez sa plece in China. Nu cred ca sta acolo mai mult de un an, cum nu a stat nici la arabi.

tipsy
tipsy  •  31 Ianuarie 2022, 14:58

Sunt o gramada de bani, e de inteles. Totusi, acum vreo luna citeam un interviu in care se lauda ca el vrea doar performanta, ca a fost obligat sa plece la arabi, ca nu ar pleca pentru bani. Adica vrea si cu ***-n ... si cu sufletul in rai. Daca ai caracter, iti asumi, nu te dai ce nu esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează