INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GABI TAMAŞ

Noaptea de pomină ar putea avea urmări grave pentru Tamaş » Ar fi agresat doi poliţişti şi riscă puşcăria!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 11:50

Scandalul provocat de Gabriel Tamaş înaintea meciului naţionalei cu Trinidad Tobago ar putea avea urmări grave pentru fotbalist.

Fundaşul nu s-ar fi limitat să spargă uşa unui bloc şi ar fi agresat doi poliţişti care se aflau în apropierea sa în momentul în care s-a trezit din beţie. Potrivit Click, agenţii de poliţie nu l-au iertat pe fotbalist şi au făcut plîngere. Pentru agresarea celor doi, lui Tamaş i s-a întocmit dosar penal şi riscă puşcăria!

Vătămarea corporală săvîrşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

VIDEO Noapte de pomină pentru Gabi Tamaş » S-a îmbătat şi a spart uşa unui bloc: ”Stătea pe burtă, ca o broască ţestoasă!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
patopato
patopato  •  04 Iulie 2013, 11:58
Postat de ave_biancorossi pe 03 Iulie 2013, 16:34

Vătămarea corporală săvîrşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani. _ de acord, dupa cum si betia accidentala reprezinta o circumstanta atenuanta, deseori. mai ales daca fapta de agresiune nu a avut urmari grave, asa cum s-a si intamplat. ca a scuipat un tablagiu si s-a impins cu altul nu e totuna cu vatamare corporala. asta necesita si ea peste 20 de zile de spitalizare, cu acte medicale in toata regula. adica, politistii au stat peste 20 de zile la terapie intensiva? haida de.

Sigur esti vreun drogangiu din galerie. In alte parti il impuscau numai daca schita vreun gest impotriva politstului, d-apai sa il agreseze. Gesturile astea sunt privite ca un atac direct contra autoritatii statului si cea mai buna dovada de dispret contra legii. Dar tu ce sa stii....

salaaurel
salaaurel  •  03 Iulie 2013, 20:17

Așa sunt toți betivii si megalomanii se cred deasupra legii,sa le arate de fapt care este adevarul,la Becali cu el.

vali12
vali12  •  03 Iulie 2013, 18:09

Hac, eu....hac...nu imi mai aduc aminte nimic,...hac,nu mai stiu nimic,...hac,..eram pulbere,...hac.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close