INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

O nouă ofertă pentru Alexandru Maxim » Internaționalul român este dorit de o fostă campioană a Turciei

Alexandru Maxim (30 de ani)
Alexandru Maxim (30 de ani)

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 22:53 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 22:55

Conform publicației Karadenizgazete, Alexandru Maxim (30 de ani) este dorit de fostul selecționer al Turciei, Abdullah Avci, antrenorul celor de la Trabzonspor, locul șapte din prima ligă.

După plecarea lui Marius Șumudică, Alexandru Maxim ar putea fi următorul român care să părăsească Gaziantep. Mijlocașul de 30 de ani, al cărui contract expiră la finalul sezonului următor, poate face un pas important în carieră, fiind dorit de o fostă campioană din Țara Semilunei, Trabzonspor.

Alexandru Maxim, dorit de antrenorul celor de la Trabzonspor

Abdullah Avci, antrenorul echipei Trabzsponspor, îl dorește pe Alexandru Maxim la formația de pe Medical Park Stadyumu pentru că este un jucător care s-a adaptat foarte bine în prima ligă din Turcia. Maxim se află pe lista celor de la Trabzon, alături de Edin Visca de la campioana en-titre Istanbul Bașakșehir și Yousouf de la Malatyaspor, dar se pare că internaționalul român este favoritul lui Abdullah Avci.

2.6 milioane de €este cota de piață a lui Alexandru Maxim, conform Transfermarkt

Ricardo Sa Pinto, actualul antrenor al celor de la Gaziantep, va lua decizia finală în transferul lui Alexandru Maxim. După ce Gaziantep a anunțat oficial despărțirea de Marius Șumudică, cotidianul Fanatik a scris că internaționalul român ar fi dorit și la Beșiktaș, de antrenorul Sergen Yalçın.

18 goluriîn 36 de meciuri a marcat Maxim pentru Gaziantep

Inițial, Trabzonspor s-a înțeles cu Yunus Malli, mijlocașul lui Wolfsburg care este împrumutat la Union Berlin, dar transferul acestuia a intrat în impas. Trabzon a terminat sezonul trecut pe locul 2, la patru puncte de campioana Bașakșehir, dar echipa a fost exclusă din cupele europene pentru 2 sezoane: 2020/21 și 2021/22.

VIDEO. Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”

Citește și alte știri despre stranieri:

Marius Șumudică și Dan Petrescu, duel pentru un jucător de la CFR Cluj! Antrenorul lui Rizespor a recunoscut interesul: „E pe lista mea”

Marius Șumudică exultă după victoria echipei sale cu Gaziantep: „I-am bătut din sufragerie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează