INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Ofertă pentru Lucescu » Antrenorul român e dorit în Turcia, dacă va fi demis de Zenit

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 14:37

Numit în vară la Zenit St. Petersburg, Mircea Lucescu ar putea fi demis de formaţia rusă din cauza rezultatelor slabe.

Dacă ar fi dat afară de la Zenit, Lucescu nu ar sta prea mult fără echipă.

Presa din Turcia scrie că cei de la Konyaspor îl vor pe antrenorul român. Vicepreşedintele echipei de pe locul 10 din Turcia, Ahemet San, şi-l doreşte pe Il Luce în locul lui antrenorului de acum, Aykut Kocaman.

Lucescu mai are un an de contract cu Zenit, iar dacă va fi dat afară va încasa 2,5 milioane de euro.

În prezent, Zenit este pe locul 3, cu 36 de puncte, la 8 în spatele liderului Spartak Moscova şi a fost eliminată din 16-imile Europa League de către Anderlecht.

Lucescu a mai antrenat în Turcia la Galatasaray, între 2000 şi 2002, şi la Beşiktaş, între 2002 şi 2004, fiind campion cu ambele formaţii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  16 Martie 2017, 21:13

"Lucescu a mai antrenat în Turcia la Galatasaray, între 2002 şi 2002" - poate ne spune gsp intre ce luna si ce luna din 2002 a antrenat Lucescu pe Galata.

tanasevictor
tanasevictor  •  16 Martie 2017, 18:21

Incearca la Zenit ce a facut din 1979 cand era la corvinul ,apoi Dinamo,Brescia,Inter si sahtior La Inter si Zenit presiunea este mare Am mers la un meci al Corvinului A batut cu 9-2 ,superb

maric
maric  •  16 Martie 2017, 17:47

Nu cred că el va accepta să meargă la Konyaspor. Eu il văd la Fenerbahce. Dar Zenit face rău că îl demite. Populația nu e contra ci ziariștii. Ahmetov ia dat timp și a cistigat tot ce se putea. Domnul Lucescu ești o legenda.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close