INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Adi Popa a semnat aseară cu Reading şi azi a fost prezentat! Anamaria Prodan a explicat de ce a întârziat transferul

FOTO: http://www.readingfc.co.uk
FOTO: http://www.readingfc.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 11:44

Impresarul Anamaria Prodan a anunţat că Adi Popa, 28 de ani, a semnat cu Reading, după ce cu o zi înainte a apărut o întârziere în semnarea actelor.

update 14:15

Adi Popa a fost prezentat pe site-ul oficial. "Am venit să-mi arăt valoarea, să-mi demonstrez calitățile", a spus fotbalistul. 

Ştirea iniţială:

"Da, totul este gata. S-a terminat. Adi Popa a semnat contractul cu Reading. Au fost  ceva discuţii, dar ştiam că se va rezolva. În Anglia, contractele sunt puţin mai diferite şi de aceea am stat puţin mai mult.

A făcut vizita medicală, care a durat foarte mult, şi totul este în regulă. Adi este foarte fericit. Şi-a dorit foarte mult să revină aici. El a refuzat oferte pe sume duble pentru a juca în Anglia. A avut oferte din Spania, din Coreea de Sud şi de la Panathinaikos.  

I se potriveşte foarte bine Anglia şi e ceea ce îi place. E foarte puternic. Dacă va promova, va avea alt contract în Premier League", a spus Anamaria Prodan la TV Sport ro.

600.000 €a plătit Reading pentru Adi Popa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  30 Ianuarie 2017, 13:11

Nici macar pt. reading 600.000 nu e o mare investitie dar isi iau tzeapa , Popa e bataios si alearga mult dar are limite mari. ( fuge mult fara cap) Totusi pt. F.C . Sportul Bucuresti este o pierdere mare in ideea castigarii campionatului . Lacomia de a vinde si tot ... il poate costa pe clovn titlul si grupele champions league !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Ianuarie 2017, 12:58

Oferte pe sume duble ?!!!! Am văzut declarația celor de la Panathinaikos care au spus că nu dau decat cateva sute pe el !!! Dacă avea oferta din prima ligă spaniolă cu o sumă mai mare , o refuza ca să ajungă în liga a II-a din Anglia ??!!!! Băi patzachină mincinoasă , las-o dreacu de laudă oltenească !

martinpen
martinpen  •  30 Ianuarie 2017, 12:50

Daca a durat mai mult viza medicala, sigur englezii i-au gasit ceva probleme... La cum il cunoastem pe Reghe, venind dupa 2 cantonamente de iarna, sigur e plin de substante... Substantele alea nu fac altceva decat sa provoace accelerarea batailor inimii, deci, Popa are probleme temporare cu inima...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close