INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Olimpiu Moruțan, altă ofertă din Italia. Îl vrea o echipă care se bate la promovarea în Serie A!

Olimpiu Moruțan, altă ofertă din Italia. Foto: Imago Images
Olimpiu Moruțan, altă ofertă din Italia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 16:30 / Actualizat marti, 08 august 2023 16:30

După un an de împrumut la Pisa, Olimpiu Moruțan (24 de ani) ar putea fi cedat pentru 2023-2024 tot în Serie B. Nu doar Palermo insistă pentru el. Bari, locul 3 în sezonul trecut, învinsă la limită în finala barajului pentru Serie A, l-a trimis pe directorul sportiv să negocieze cu agentul Ioan Becali.

Zilele trecute, agentul Ioan Becali anunța că „Moruțan va fi împrumutat la o echipă turcă sau la una italiană, Konyaspor, Palermo sau Sampdoria”. Super Lig sau Serie B.

Un meci programat azi în Liga Campionilor a fost amânat de UEFA! Un ultras al lui AEK a fost ucis de un fan Dinamo Zagreb în incidentele de o violență extremă din Atena
AEK Atena - Dinamo Zagreb
Un meci programat azi în Liga Campionilor a fost amânat de UEFA! Un ultras al lui AEK a fost ucis de un fan Dinamo Zagreb în incidentele de o violență extremă din Atena

Olimpiu Moruțan, dorit la o echipă mai bună ca Palermo

În Turcia, Konyaspor insistă să-l aducă pe Olimpiu lângă Alexandru Cicâldău, fostul coechipier de la Galatasaray, și el împrumutat de „Cim-Bom-Bom” pentru sezonul 2023-2024. Dar Palermo pare mai bine plasată decât Konya.

La fel de bine plasată ca Palermo mai apare o altă echipă ca posibilă destinație pentru „tricolor”. În vârstă de 24 de ani, internaționalul cu șapte selecții și un gol ar putea ajunge în acest mercato la SSC Bari. O formație peste Palermo ca valoare.

Olimpiu Moruțan, tratative cu Bari

Locul 3 în sezonul trecut în Serie B, trupa lui Michele Mignani a fost la un pas de promovarea în Serie A. A pierdut însă finala barajului, 1-1 și 0-1 cu Cagliari a lui Claudio Ranieri.

Cotidianul peninsular Corriere dello Sport a dezvăluit că directorul sportiv al lui Bari, Ciro Polito, se întâlnește cu Ioan Becali pentru a încerca să-l deturneze pe Moruțan de pe traseul Palermo.

Luptă pentru Olimpiu Moruțan în Serie B

Corespondentul Corriere a precizat totuși că va fi un duel acerb între Palermo și Bari pentru Olimpiu. Mai ales că Palermo, locul 9 în stagiunea precedentă de Serie B, ar fi renunțat la planul de a-l aduce pe Rigoberto Rivas, 25 de ani, mijlocașul ofensiv din Honduras al Regginei, tocmai pentru a-l atrage pe Moruțan.

Galatasaray cere 5,5 milioane de euro în schimbul „tricolorului”. Dar, cel mai probabil, va fi cedat tot împrumut. 

Citește și:

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland, din Ghencea

Avertisment înainte de FCSB - Nordsjaelland: „Să nu se repete «manita»!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  08 August 2023, 17:34

75% din Serie B il vrea pe Morutan. Cred ca o stire ar fi...cine nu-l vrea pe Morutan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează