INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Olimpiu Moruțan, ofertat din „paradisul financiar”! Cum a reacționat Galatasaray

Olimpiu Moruțan are două oferte, dar Galatasaray nu îl lasă. Foto: Instagram
Olimpiu Moruțan are două oferte, dar Galatasaray nu îl lasă. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 16:39 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 16:54

Antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, ar vrea să-l păstreze pe Olimpiu Moruțan, dar „tricolorul” are și alte propuneri. Ultima, din Arabia Saudită. Totuși, clubul din Istanbul așteaptă mai mult de 5 milioane de euro, cât au oferit inițial saudiții.

De-abia întors la Galatasaray, după împrumutul la Pisa, Olimpiu Moruțan continuă să atragă. Prima care l-a vrut a fost chiar Pisa, doar că gruparea italiană nu era dispusă să plătească suma cerută de Galata, 5,5 milioane de euro, și a încercat să-l ia la fel ca în sezonul trecut: împrumut cu opțiune de cumpărare. Cerere refuzată de clubul din Istanbul.

Grupul Ion Țiriac a cumpărat 5% din afacerea anului în România: „Randamentul este uriaș”
LISTARE
Grupul Ion Țiriac a cumpărat 5% din afacerea anului în România: „Randamentul este uriaș”

Oferte uriașe din Arabia Saudită. Nu și pentru Olimpiu Moruțan

După prima parte a pregătirii, antrenorul Okan Buruk i-a anunțat pe conducătorii „Cim-Bom-Bom" că îi place de Moruțan și intenționează să-i ofere o șansă în plus. De altfel, l-a și luat în cantonamentul „leilor" din Austria.

Propunerile nu s-au oprit. Ultima ar fi venit din Arabia Saudită, paradisul căutat de starurile fotbalului pentru salariile uriașe. În cazul lui Olimpiu, oferta nu este deloc mare, numai 5 milioane de euro. Tot mai mică decât ce așteaptă Galatasaray.

Olimpiu Moruțan, două propuneri și din Turcia

Zilele trecute, alt jurnal din Istanbul, Fanatik, a scris despre alte variante. Konyaspor, care a terminat sezonul trecut pe locul 8, și Pendikspor, nou-promovată în elita Turciei, îl curtează și ele pe mijlocașul în vârstă de 24 de ani. Fotomac crede însă că „tricolorul" nu va mai părăsi Galata în această vară: „Dacă nu va veni vreo propunere astronomică, Moruțan va rămâne la Galatasaray, fiind o bună alternativă la mijlocul terenului. A dovedit că își dorește să continue la galben-roșii",

Dacă pe Moruțan ar vrea să-l păstreze, Okan Buruk nu-l ia în calcul deloc pe Alexandru Cicâldău (26 de ani) nici pentru viitorul sezon. Revenit după împrumutul din Emiratele Arabe Unite, de la Al-Ittihad Kalba, acesta trebuie să-și caute iar echipă. Două cluburi sunt interesate de el, ambele din prima ligă turcă: Bașakșehir și Sivasspor.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Scandal IMENS! Președintele federației din Polonia a invitat într-o deplasare cu naționala un condamnat la închisoare pentru trucarea de meciuri

EXCLUSIV Chiricheș, contract FABULOS la FCSB » Becali: „I-am făcut o ofertă cum nu mai există în România”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează