GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  LISTARE

Grupul Ion Țiriac a cumpărat 5% din afacerea anului în România: „Randamentul este uriaș”

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 11:35 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 12:13

Fiul lui Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac, a dezvăluit că a achiziționat 5% din pachetul de acțiuni listat de Hidroelectrica la Bursa de Valori București. 

Compania în care statul român este acționar majoritar este responsabilă cu peste 30% din producția de energie electrică din România și a fost a treia listare ca valoare la nivel mondial: conform ZF, Kenvue din SUA (3,4 mld. euro) şi Adnoc Gas din Emirate (2,3 mld. euro) sunt singurele listări din 2023 mai mari la nivelul burselor mondiale. 

Fosta amantă a lui Marica s-a pozat doar în lenjerie intimă transparentă la hotel: „Surpriză pentru Ciprian?”
INSTAGRAM
Fosta amantă a lui Marica s-a pozat doar în lenjerie intimă transparentă la hotel: „Surpriză pentru Ciprian?”

Ion Ion Țiriac: „Hidroelectrica este perla României”

„Este o investiţie pe termen lung pentru noi şi sper să fie doar un început. Este perla României. Greu, dacă nu imposibil, să găseşti ceva mai bun în Europa în acest moment! Însă investim mult în toate regiunile geografice de peste 30 de ani. Este adevărat însă că, în România, ne interesează pe termen lung să facem parte din această companie. 

Cu o producţie de peste 60% din nevoia românilor, şi la hidro poate fi zi, noapte, ploaie vânt sau linişte, apa curge 24 din 24, 365 de zile pe an. Iar randamentul, din punct de vedere economic, este şi va fi uriaş mulţi ani de acum înainte. Consumul de curent creşte vertiginos, an de an şi cu electrificarea din ultimii ani şi planul 2030 am putea, ca ţară, să fim extrem de importanţi regional”, a explicat Ion Țiriac Jr, citat de Aleph News

Hidroelectrica este evaluată la peste 10 miliarde de euro și a început să fie tranzacționată la BVB pe 12 iulie. Prețiul unui acțiuni, în prezent, este undeva în jurul la 110 lei.

Ion Țiriac, furios: „Îmi sângerează inima! Suntem agenție de gunoi?!” + promite investiții majore: „Pun 30-40 de milioane la bătaie. Și nu de lei!”

Ion Țiriac vânează bolidul lui James Bond: „Prețurile sunt exorbitante”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
vraca56
vraca56  •  18 Iulie 2023, 03:13

mi-as dori ca acest dupicitar cu multiple cetatneii și vila luată de la RAPPS data de Petre Roman pentru o chirie modica sa dispară. Pentru sustragerea dovezilor ce îl incrimina pe Ion Țiriac jr în dosarul cocaina af fi un alt motiv. Numele de cod TITI Ionescu. Are pe conștiință prin lasitatea lui și a lui Ilie Anastase morții din 22 dec 89. Ei plecau în Franța pe 21 la sfatul unora. Cu uniforme cu tot de general. Copii nu plecau luptau și multi au murit. Sa ne lase sa se Duca ... Va aduceți aminte cum spunea ca cine refuza vaxxinul sa plece din țară? Data ca totul a fost ilegal și ii pune la cutia umilitei pe johannis și raet. O Rușine... lasă-ne domnule ca suntem sătui de aroganta unui *** cu liceul luat pe puncte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ideclass
ideclass  •  17 Iulie 2023, 14:07

Asta e om de afaceri??? Comunistul asta??? Habar nu are cum se fac afacerile. O gasca.

ideclass
ideclass  •  17 Iulie 2023, 14:06

Afacerea anului???? E o gaura neagra la stat. Nu sunt in stare sa emita facturi. Numai neamuri si veri cocalari... Pute a PSD-PNL-Paguba. Ca si cum ai cumpara actiuni la Posta Romana. :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează