INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Ladislau Bölöni e pe val în Grecia, la început de 2021!

FOTO: Twitter @paofc_ +3   FOTO
FOTO: Twitter @paofc_

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 17:07 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 19:47

Panathinaikos, formația antrenată de Ladislau Bölöni, s-a impus în deplasarea de la Volos, scor 2-0, și ajunge la 5 victorii consecutive în prima ligă a Greciei. 

AICI, clasamentul actualizat din prima ligă a Greciei

Echipa lui Ladislau Bölöni nu a primit niciun gol în anul 2021. A disputat 6 meciuri și a câștigat 5 dintre ele.Astăzi, în deplasarea de la Volos, o contracandidată la locurile de play-off, Panathinaikos a deschis scorul în minutul 42, prin Argyris Kampetsis (21 de ani). Vârful grec a șutat din preajma punctului de la 11 metri, iar un apărător advers a deviat mingea în propria poartă. 

Formația lui Bölöni a rămas în 10 oameni, în minutul 55, după eliminarea lui Juankar. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 65, când Fotis Ioannidis a finalizat un contraatac supranumeric.

Ladislau Boloni o duce pe Panathinaikos în play-off

Panathinaikos ocupă locul 5 în Superliga greacă, cu 34 de puncte obținute în 19 meciuri. E aproape sigură de accederea în play-off. Distanța față de formația de pe locul 7 este una importantă, de 11 lungimi. Mai sunt de jucat 7 partide din sezonul regulat.

”I-am așteptat la mijloc”

Antrenorul român e satisfăcut de cum a gestionat echipa sa repriza în 10 la 11: "Nu am făcut o primă parte prea bună, aș caracteriza-o puțin slabă, nu am intrat în spiritul meciului. Poate că s-a instalat o oarecare stare de confort, dar și-au revenit. Nu vorbim despre tactică și de cum și-au schimbat mentalitatea după revenirea de la vestiare. În situațiie dificile echipele mari își arată colții. I-am așteptat pe adversarii în mijlocul terenului și i-am surprins pe contraatac, deși eram mai puțini".

VIDEO. Golul de 0-1 din Volos - Panathinaikos

VIDEO. Golul de 0-2 din Volos - Panathinaikos 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Theodor Jumătate îl critică pe Marius Șumudică: „În genunchi în fața dictatorului care te ignoră”

Ciprian Tătărușanu, omul meciului Inter- AC Milan! Lăudat de Gazetta dello Sport și de Conte: „Nu a jucat Donnarumma, dar nimeni nu s-a prins”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
briceag
briceag  •  27 Ianuarie 2021, 20:07

Pe unde merge face treaba, stelistul nostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează