INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Panduru, invitat de Gâlcă în Spania » Ce spune de situația antrenorului român și cum a văzut meciul cu Real Madrid: "M-am întors cu spatele"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 21:16

Basarab Panduru a fost invitat de Costel Gâlcă în Spania și a asistat la meciul pierdut de Espanyol în fața lui Real Madrid, scor 0-6.

Panduru s-a arătat șocat de jocul madrilenilor și a vorbit despre situația lui Costel Gâlcă a cărui echipă se află la un punct de primul loc retrogradabil.

M-am cam întors cu spatele aproape la fiecare fază a lui Real Madrid. Mereu aveai impresia că marchează.

Jucătorii lui Espanyol se antrenează bine, aleargă. Mie îmi e cam frică de acest meci cu Real Sociedad. Costel e bine. Rămîn surprins cînd văd că e așa detașat. Cred că ține suferința în el.

Costel nu-și face griji în legătură cu postul său. Patronul chiar i-a zis că nu-i nici o problemă", a spus Basarab Panduru la Dolcesport.

Espanyol joacă luni, de la ora 21:30, împotriva lui Real Sociedad în direct pe Digisport 2 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  09 Februarie 2016, 03:55

patronul spune ca nu-i nici o problema, apoi il schimba. Asa ziceam si la Steaua ca e detasat ca poate tine in el. Poate nu tine nimic, poate asa e el. Cred ca nu se poate impune in fata jucatorilor cu atitudinea asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close