INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Pantilimon îi transmite un mesaj selecționerului + Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Sunderland

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 22:23

Costel Pantilimon va avea o misiune dificilă la Watford, unde pe postul său sînt Gomes și ex-stelistul Arlauskis, însă speră să le ia fața și să joace la EURO.

"Îmi rămîne să muncesc şi să reuşesc să mă impun. Îmi doresc să joc la Campionatul European, nu doar să fiu prezent. Încerc să fac parte din lot şi să şi joc, la fel ca orice alt jucător din lot", a declarat Costel Pantilimon la Dolcesport.

Goalkeeper-ul în vîrstă de 28 de ani a povestit cum a decurs transferul său de la Sunderland la Watford.

"A fost o situație mai delicată în ultimele săptămîni. S-au întîmplat niște lucruri pe care nici eu nu le-am înțeles și am decis să ne despărțim. Așa a fost mai bine. Mă bucur că sînt la o nouă echipă și sper să am evoluții apreciate așa cum am avut și la Sunderland. Eu am fost foarte încîntat de dorința lor de a mă avea la echipă.

Totul s-a finalizat foarte repede. Nu știu care e situația lui Arlauskis. Voi avea o competiție acerbă cu Gomes, e un portar respectat aici. Îmi doresc să joc la Euro, nu doar să fac parte din lot", a adăugat Panti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Ianuarie 2016, 13:54

Imi cer scuze pentru comentariile ce nu respecta regulile site-ului, adica ode pentru *** pentru cioban, etc. Astept sa publicati pe site regulile deontologice pe care trebuie sa le respecte cei care ( din greseala) mai citesc aceasta fituica. PS. comentariul este destinat deontologilor pudibonzi, urmasi ai marelui Florescu ( stiti despre cine este vorba ).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Ianuarie 2016, 11:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  21 Ianuarie 2016, 10:19

Pentru...idiotul steaua 1986forever:după ca ca ești ***...Tatarușanu!Panti e mai bun și dacă îl trezești noaptea la...2!Dar tu poți sa te duci dracului cu *** de iordanescu si cu *** de Ghencea!Nimeni nu o sa va simtă lipsa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează