INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Pantilimon şi Gardoş, adversari » Portarul cere sprijinul suporterilor înaintea meciului de mîine

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 20:05

Echipa lui Costel Pantilimon, Sunderland, care ocupă locul 18 în Premier League, prima poziţie retrogradabilă, va întîlni mîine Southampton, formaţia lui Florin Gardoş.

Portarul român face un apel la suporteri pe care îi cheamă în număr cît mai mare la meci.

"Îi aşteptăm pe fani, pentru că avem nevoie de ei. Toată lumea e de acord că orice jucător e fericit cînd simte încurajările fanilor. Trebuie să fim uniţi şi să punem presiune pe adversari şi avem nevoie de ei pe toată durata partidei", a spus Pantilimon pentru safc.com.

Southampton ocupă locul 7, cu 57 de puncte, şi e la o lungime în spatele lui Tottenham, care se află pe prima poziţie care duce în cupele europene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  01 Mai 2015, 20:31

Prima conditie pentru ca Pantilimon sa obtina punctele in meciul cu Gardos este... sa joace Gardos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează