INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - CHELSEA 0-1

PAOK - CHELSEA 0-1 // Răzvan Lucescu: "Am pierdut, dar am ieșit cu capul sus de pe teren" » Ce a declarat Toșca după debut

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 00:43

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, a pierdut acasă cu Chelsea, 0-1, în prima etapă a grupelor Europa League. Antrenorul român consideră că echipa sa putea obține un egal cu formația lui Maurizio Sarri.

"Am pregătit meciul analizând bine adversarul. Au foarte multe calități, jucători de valoare, ajung rapid în careu. Am încercat să fim compacți, să evităm situațiile periculoase, dar știam că Chelsea e o echipă rapidă și organizată, agresivă.

Poate ne-am respectat prea mult adversarul. Meciul se putea termina egal. În repriza secundă am forțat, ei au fost mai obosiți, ne-am creat șanse de gol.

Sunt mulțumit de efortul făcut de jucătorii mei, nu s-au pierdut cu firea, au alergat mult. Nu sunt mulțumit de rezultat, normal, nu poți fi când pierzi. Dar am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din Europa la această oră. Au calitate, experiență, au câștigat titluri și sunt organizați mult mai bine. E un meci în care am pierdut, dar am ieșit cu capul sus de pe teren", a spus Lucescu Jr. la conferință.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să obţinem un rezultat bun în acest meci, mai ales pentru oamenii care au venit la stadion. Chiar ar fi meritat un rezultat mai bun. Au creat o atmosferă incredibilă şi ne-au împins de la spate.

Eu m-am acomodat aici. Mă ajută toată lumea, antrenorul, Varela, toţi oamenii pe care-i cunoşteam deja. Mă simt foarte bine la PAOK"
Alin Toșca la TV Telekom Sport

GRUPA L

l

Vezi și: FOTO Claudiu Keșeru e de neoprit! Gol superb din lovitură liberă marcat în Europa League, dar Ludogoreț a pierdut: "Nu ne așteptam să fie o echipă așa solidă"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  21 Septembrie 2018, 11:13

Echipa lui lucescu nu a mişcat în front în faţa rezervelor de la Chelsea. Mai bine a jucat Steaua, acum câţiva anui, cu Chelsea !

romeverest
romeverest  •  21 Septembrie 2018, 10:14

Un rezultat normal in fata unei echipe de rezerve a lui Chelsea !!

bridges
bridges  •  21 Septembrie 2018, 07:59

Declaratie tipica pentru un roman. "Nu ne-am facut de ras"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează