INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SEARA CAMPIONILOR MONDIALI

Paolo Rossi: "Dacă avea mai multă minte, Mutu ar fi fost cel mai bun atacant din lume!"

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 11:23

Fostul atacant al echipei naţionale a Italiei, Paolo Rossi, a declarat azi-noapte, pe Aeroportul Internaţional din Iaşi, că Adrian Mutu ar fi ajuns cel mai bun atacant din lume dacă "ar fi avut mai multă minte".

"România are o mare tradiţie în fotbal. Îi cunosc foarte bine pe jucătorii români care evoluează în Italia. Mutu a fost în urmă cu câţiva ani cel mai bun atacant din Europa. Dacă avea mai multă minte, Mutu ar fi fost cel mai bun atacant din lume! Chivu este un jucător extraordinar, care a reuşit multe cu Inter. Acum, l-am văzut şi pe Torje, care pare un tânăr talentat" a spus Paolo Rossi, prezent la Iaşi, cu ocazia evenimentului " Seara Campionilor Mondiali", scrie Mediafax.

Rossi crede că fotbalul românesc are tineri talentaţi, care pot duce din România pe primele locuri în lume: "Jucătorii tineri trebuie să ştie că viaţa de fotbalist este dură. Ai 10-15 ani în care trebuie să-ţi demonstrezi valoarea. Eu cred că România are în continuare tineri talentaţi şi că poate ajunge din nou sus".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mihaienache
mihaienache  •  28 Octombrie 2011, 14:30

rossi asta se misca doar in careul de 16m in rest o freca da era profesor si daca omu isi da cu parerea il cred. mai pomanagiu ca asta nu am vazut deci mutulica care e tot un pierde vara ca nu alearga putea sa devina si el o piesa de muzeu:)))

ulle
ulle  •  28 Octombrie 2011, 12:57

Hai sa fim seriosi...

ronaldo666
ronaldo666  •  28 Octombrie 2011, 12:54

nustu daca ajungea cel mai bun dar ar fi fost mult mai bun

Vezi toate comentariile (4)
Comentează