INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Fostul căpitan al lui Dinamo nu regretă decizia de a merge în liga secundă maghiară: „Sunt mult în fața noastră!”

Paul Anton (centru), în tricoul lui ETO Gyor. 
Foto: Facebook @ Gyor FC
Paul Anton (centru), în tricoul lui ETO Gyor. Foto: Facebook @ Gyor FC

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 16:23 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 16:25

Paul Anton (32 de ani), mijlocaș și fost căpitan al lui Dinamo, nu regretă decizia de a se transfera în Ungaria, la divizionara secundă ETO Gyor. 

La finalul sezonului trecut, Paul Anton își încheia socotelile cu cei de la UTA Arad și semna cu ETO Gyor, formație din liga a doua maghiară, de 4 ori campioană a Ungariei, ultima dată în sezonul 2012-2013. 

Rapid i-ar fi găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani » Giuleștenii negociază cu un atacant crescut de Steaua Roșie Belgrad
RAPID
Rapid i-ar fi găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani » Giuleștenii negociază cu un atacant crescut de Steaua Roșie Belgrad

El este coleg la Gyor cu 3 români: Eduard Pap, fostul portar de la FC Botoșani, Deian Boldor, ex-stoper al Chindiei, și Claudiu Bumba, fostul mijlocaș de la Dinamo și Concordia Chiajna. 

Fotbalistul cu 12 selecții în tricoul naționalei României spune că a găsit la Gyor un proiect serios, iar diferența între fotbalul maghiar și cel românesc este reprezentată de faptul că acolo nu există probleme cu banii, așa cum se întâmplă în dese rânduri aici. 

Cvadrupla campioană a Ungariei este liderul la zi în liga secundă, cu 25 de puncte câștigate în 11 meciuri, la egalitate cu Nyiregyhaza. 

Paul Anton, fostul mijlocaș al lui Dinamo, vorbește despre experiența de la ETO Gyor: „Ungurii sunt mult în fața noastră”

„Din păcate pentru noi, pentru România, şi o spun cu părere de rău, Ungaria e mult peste, ungurii sunt mult în faţa noastră! Aici nici măcar nu se discută, nu se pune problema dacă îţi iei sau nu banii. 

Oamenii sunt foarte serioşi. Au nişte reguli foarte stricte din ce am înţeles. În urmă cu câţiva ani, s-au făcut 12 echipe, tocmai din considerentul că s-au întârziat o zi sau două salariile. Atunci au și retrogradat echipe.

Ca fotbalist, în România, trebuie să te gândeşti şi la contabilitate. Aici am găsit linişte, continuitate, un proiect extrem de serios şi de solid şi mult profesionalism. În primul an ne dorim să aducem echipa din nou în prima ligă maghiară.

Cred că toată lumea ştie despre Gyor. E un club foarte important, care a trecut prin nişte momente mai dificile, însă acum lucrurile sunt extrem de serioase şi stabile”, a declarat Paul Anton, conform Orange Sport. 

Crescut de Gloria Bistrița, Paul Anton a mai trecut prin carieră pe la Delta Tulcea, FCM Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, Dinamo, Getafe, Anzhi, Samara, Ponferradina și UTA Arad. 

VIDEO. Paul Anton, despre experiența în Spania: ,,Sunt mândru că am jucat în La Liga"

Citește și: 

Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu

Piața pariurilor ilegale din Italia produce venituri de 18,5 de miliarde de euro prin cele aproape 10.000 de agenții online neautorizate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ostile_rumeliei
ostile_rumeliei  •  15 Octombrie 2023, 12:56
Postat de creeperno534 pe 14 Octombrie 2023, 22:37

Ungaria e satelit rusesc!

Este, dar in articolul asta era vorba despre cu totul altceva.

creeperno534
creeperno534  •  14 Octombrie 2023, 22:37

Ungaria e satelit rusesc!

istet10
istet10  •  14 Octombrie 2023, 20:41
Postat de legio.sud pe 14 Octombrie 2023, 20:32

Ok , dar în România doar ardelenii de la kvsc și Dinamo dau tzepe …

Au patit-o si de la altii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează