STRANIERI  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un internațional român, dezvăluiri din vestiar despre Robinho: „Nu îți venea să crezi cum îl ascultă mingea!”

Articol de — Miercuri, 25 Martie, 12:20

Paul Papp (30 de ani), fundașul lui Sivasspor, locul 4 în Turcia, a fost în această dimineață la GSP Live și a dezvăluit mai multe amănunte din interiorul vestiarului, despre un fost star internațional, atacantul Robinho. 

Cândva o vedetă cu peste 200 de meciuri în tricourile lui AC Milan și Real Madrid, Robinho (36 de ani) evoluează acum la Bașakșehir, dar a fost și coleg cu Paul Papp la Sivasspor. Fundașul român i-a făcut, la GSP Live, o caracterizare brazilianului Robinho.

„Foarte tare, un om extraordinar. Tot timpul era fericit, ceea ce făcea cu mingea era impresionant, nu îți venea să crezi cum îl ascultă. Încercam și noi să îl copiem, dar nu se putea. A fost o experiență fantastică, am învățat multe de la el: să ai răbdare în fotbal, să te pregătești întotdeauna 100%. Avea 34 de ani și venea în fiecare dimineață cu noi la sală. 

Chiar vorbeam și întotdeauna spunea că pregătirea e cea mai importantă, chiar dacă joci, chiar dacă nu. El tot timpul, în fiecare dimineață, era la sală. Să vezi un om de 34 de ani, care a jucat la Real Madrid, AC Milan, te automotivează și pe tine: «Se duce ăsta la sală și eu să nu mă duc? El a jucat la Real Madrid și se duce, eu...»”.

Paul Papp: „Era capricios, nu îi convenea nimic”

Papp l-a caracterizat scurt și pe un alt brazilian, Douglas Pereira. Un fundaș brazilian, în vârstă de 29 de ani, care a evoluat de-a lungul timpului la echipe precum Barcelona, Benfica sau Sao Paulo. 

„L-am avut coechipier și pe Douglas, care a jucat la Barcelona și e la Beșiktaș, și el un talent aparte. Cum controla mingea, tehnică în regim de viteză... Doar că era capricios și el, nu îi convenea nimic. Îi mai zicea Robinho «Băi, stai mă liniștit. E antrenorul tău, trebuie să îl asculți, ai venit la Sivas, nu mai ești la Barcelona». Ăștia sunt brazilienii”
Paul Papp, fundaș Sivasspor

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1