INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Performanță importantă pentru Reghecampf în Emirate » Calificare după un meci dramatic, cu 7 goluri

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 18:23

Dacă în Liga Campionilor Asiei s-a făcut de rușine, Al-Wahda, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, s-a calificat astăzi în finala Cupei Ligii Emiratelor Arabe.

Echipa românului s-a impus în returul din semifinala cu Dibba Al Fujairah, scor 4-3, după ce în tur obținuse o altă victorie spectaculoasă, 4-2.

Al-Wahda a început dezastruos meciul, iar calificarea era în pericol încă din startul meciului, după ce Al Fujairah conducea cu 2-0 în minutul 4. Echipa lui Reghe a egalat până la pauză, însă s-a văzut din nou condusă în minutul 48. Al-Wahda a reușit să tranșeze partida în final, după ce argentinianul Sebastian Tagliabue a reușit o "dublă" în minutele 90 și 90+4.

În finală, Al-Wahda o va întâlni pe câștigătoarea "dublei" dintre Al-Ahli Dubai și Al Wasl. Laurențiu Reghecampf va lupta astfel pentru al doilea său trofeu în Emirate, după ce recent a câștigat Supercupa Emiratelor Arabe. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  23 Martie 2018, 11:08

Cupa ligii, este precum decedata de la noi. O varza stoarsa de zeama.

adicn
adicn  •  23 Martie 2018, 09:20
Postat de steaua1986forever pe 22 Martie 2018, 20:05

"Performanta importanta" = a mai primit un ceas, o masina, o vila, o camila de la seic, in campionate de mana a 5-a.

Păi o casă nu e chiar așa mare lucru acolo având în vedere că fiecare arab care se căsătorește, primește una gratis de la stat ;)

petre47
petre47  •  22 Martie 2018, 20:33

Ma intreb: cand o lasati mai oale cu fotbalul din lumea a 3-a (araba) si, mai ales, cu acest antrenor de mana a 3-a?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează