INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Pițurcă își negociază revenirea în fotbal! Anunțul făcut azi: "În două săptămâni vom decide"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 16:35

Ștefan Iovan, un apropiat al lui Victor Pițurcă, a anunțat că cei doi vor prelua în curând o echipă și că sunt în negocieri cu formații din China, Turcia și din Zona Golfului.

"Avem un an de când nu antrenăm. După câte știu eu, Piți urmează să primească o sumă de bani de la fosta echipă. Voi merge în continuare alături de Pițurcă.

Așteptăm să vedem ce oferte sunt. În Turcia nu s-a terminat încă sezonul, iar în Golf abia s-a încheiat. Impresarii lucrează. Am auzit că ar fi ceva de prin China. În două săptămâni cred că vom lua o decizie. Pițurcă este și pretențios și vrea o echipă cu care să facă performanță. A mai primit oferte, dar nu a vrut să preia echipa din mers", a spus Iovan la TV Digi Sport.

Pițurcă, 61 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad și naționalele de tineret și seniori ale României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2017, 19:07

sigur se duce in china! numa sa gaseasca un club unde, de la portar pan la patron, se vorbeste olteneste... :) vai steaua lor!

brancusi
brancusi  •  29 Mai 2017, 18:52
Postat de steaua1986forever pe 29 Mai 2017, 17:09

Ce gambe de sahist are Piturca. Cum naiba a fost asta fotbalist profesionist?

Daca ai arata precum Piti la varsta lui,ai da in dilema cainelui.In plus ,dincolo de hibele lui,a fost un fotbalist bun si un antrenor cel putin decent,deci cu o cariera in sport cu care putini se pot lauda.N-ar fi rau daca inainte de a da aiurea cu gura,toti cei care aveti acest narav,mai bine ati cumpani nitel,nu pierdeti nimic,dimpotriva!

iosif_vs
iosif_vs  •  29 Mai 2017, 18:31
Postat de catalynn pe 29 Mai 2017, 18:00

Tu faci cum faci iti dai arama pe fata, dar zici ca nu esti becaliot .... fara contributia lui Piți ti-ai mai fi pus tu 1986 ala la nick?! Nu vad nicio diferenta intre comul tau si cele "clasice" ale amicilor tai Yousuf si Florar de mai jos, insa macar ei sunt fcsbisti declarați.

Tu esti oricum rapidist Moflea, ce spui tu in legatura cu Steaua nu inseamna nimic

Vezi toate comentariile (15)
Comentează