INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Planul lui Marica pentru a reveni în vizorul naționalei pentru Euro: "Am ofertă dintr-un campionat puternic"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 11:51

Ciprian Marica n-a mai jucat sub tricolor de 15 luni, de la meciul contra Greciei, scor 1-0, cînd a și marcat, iar acum e liber de contract după despărțirea de Konyaspor.

Atacantul în vîrstă de 30 de ani a găsit soluția pentru a reveni în vederile selecționerului Anghel Iordănescu. Întrebat ce trebuie să facă Marica pentru a fi pe teren la meciul de deschidere cu Franța de la CE de anul viitor, fotbalistul a răspuns:

"Să joc cum am făcut-o pînă acum, cu încredere, să marchez și probabil voi reveni la națională. Am oferte să joc într-un campionat bun din Europa, puternic. Nu îmi doresc să mă întorc în România.

Avem grupa pe care ne-am dorit-o. Avem șansa noastră, sînt sigur că toți cred că România va merge mai departe și așa va fi. Mă bucur că România deschide Campionatul European și avem onoarea de a juca primul meci. O miză mare pe Franța, presiune mare pe Franța", a spus Ciprian Marica la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
utraian
utraian  •  14 Decembrie 2015, 12:48

la Rednic poate sa exista ce *** o fi, dar Chivulete, ala suna *** 100% roman si corupt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  14 Decembrie 2015, 12:47

si Chivulete ahaha

utraian
utraian  •  14 Decembrie 2015, 12:46
Postat de khal_37 pe 14 Decembrie 2015, 12:45

Nationalizatii pe essombe, gnohere, mircea lucescu, rednic, istvan kovacs, sebastiano coltescu, brad pitt(dinamo fan), chivulete, n'doye(pilotul avioanelor de hartie), avram(toata la famiglia), generalii izmanari....si nationala nu va mai fi a noastra, va fi doar a lor.

dar rednic din ce natie mai e ma?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează