INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Veste proastă din Italia: fotbalistul român a suferit o fractură a peretului orbital la antrenament » A fost transportat la spital

Mihai Popa / Sursă foto: Imago Images
Mihai Popa / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 18:52 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 19:21

Mihai Popa (22 de ani), goalkeeper-ul transferat vara aceasta de la Voluntari la Torino, a suferit o accidentare urâtă la antrenamentele formației din Serie A. Conform primelor informații oferite de „tauri”, românul a fost diagnosticat cu o fracutră a peretului orbital.

Momentul s-a petrecut la o ședință de pregătire a torinezilor, Mihai Popa fiind victima unui tackling întârziat al unui coechipier. Portarul român a primit îngrijiri din partea staff-ului medical, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

După un contact la antrenament, Mihai Popa, a suferit o fractură a peretelui orbital. Noi teste instrumentale sunt așteptate săptămâna viitoare”, a transmis clubul torinez.

Orbita este cavitatea craniană care adăpostește ochiul și anexele globului ocular. Cel puțin în perioada următoare, Mihai Popa va fi nevoit, cel mai probabil, să poarte o mască de protecție.

Mihai Popa, a treia variantă la Torino

Ajuns în Serie A, Mihai Popa are șase minuscule să evolueze pentru torinezi în acest sezon. Fostul internațional de „tineret” e a treia variantă pentru buturile lui Torino, după cum o recunoștea și antrenorul Ivan Juric

„Potrivit lui Cataldi (n.r. - antrenorul de portarii), care este un expert în domeniu, Gemello este mai bun decât Popa. Gemello este al doilea, Popa este al treilea portar”, a declarat Juric, potrivit toro.it.

Bogdan Stelea, fostul mare portar al echipei naționale, vorbea recent, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, despre situația lui Mihai Popa: 

„Din păcate, nu-l vedem jucând. A jucat la Voluntari, a făcut-o destul de bine, dar în ultima perioadă n-am mai auzit nimic de el, după transferul în Italia

Citește și alte știri de actualitate: 

Directorul Parmei explică de ce Man și Mihăilă nu au nivelul așteptat: „Tinerii au căderi, dar căderea trebuie să se oprească!”

Marius Șumudică a mai transferat un român » Denis Drăguș a fost prezentat la Gaziantep

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Maxim de când s-a întors Șumudică la Gaziantep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dr.jivago
dr.jivago  •  14 Septembrie 2023, 19:31

Accidentare f urata si grava! Poate ramane si orb ... Conteaza traiectul si complicatiile fracturii... Dar intrebarea ramane, ce coechiperi are baiatul asta la echipa italiana si e vorba doar de un antrenament? Tauri de islaz? Asa l-au nenorocit si batavii aia nenorociti pe Mihaita Nesu! Direct in caruciorul cu rotile!!! Trebuia sa-i coste la sange!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează