INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

Poveștile fotbalistului român din țara unde benzina costă 2 lei și meciurile se văd la cinema: "Ne-au oprit apa la dușuri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 18:32

Victoraș Astafei s-a transferat în această iarnă în Malaezia și este de părere că echipa sa, Selangor, ar face față fără probleme în campionatul românesc.

"Selangor cu siguranță ar face față cu brio în prima ligă românească. În Asia se investește foarte mult în fotbal, iar pe zi ce trece totul se îmbunătățește.  Malaezia este o țară în continuă dezvoltare. Ca un mic exemplu, un litru de benzină este echivalentul a 2 lei", a declarat Astafei într-un interviu acordat pentru AFAN. 

 

A post shared by FA Selangor (@faselangormy) on

Mijlocașul de 29 de ani a povestit că meciurile din Premier League se urmăresc la cinema și a descris instabilitatea de la echipele deținute de prinț și rege.

"Aici este foarte urmărit campionatul englez. Toată lumea are o favorită din Premier League. Meciurile sunt transmise live peste tot, chiar și la cinematografele din oraș.

La echipele susținute de prinț sau de rege, oricând este posibil să se schimbe ceva. Un antrenor care a obținut multe trofee în ultimii ani și care a câștigat un trofeu internațional cu o echipă a fost demis la ordinul prințului înainte de prima etapă de campionat, pentru că a pierdut un amical.

Un alt exemplu: după un meci în deplasare, în care am câștigat, tot la ordinul prințului apa la dușuri a fost închisă pentru echipa noastră", a adăugat fotbalistul român.

2 goluri
a marcat Astafei în prima ligă din Malaezia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  06 Martie 2017, 03:34
Postat de para.para pe 05 Martie 2017, 23:24

becali a intervenit, dar la tv si in gesepe, pentru manipularea ta.

Nustiu ba eu asa am vazut la televizor la antena 1 !!! Crezi ca stiu toate *** astea ?? Nici nu ma intereseaza, nu sunt omu care sa puna botu la vrajelile presei !!! Ai gresit adresa, mai incearaca postasule :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  05 Martie 2017, 23:24
Postat de zecs93 pe 05 Martie 2017, 19:58

Malaezia e o tara in crestere asta e clar ( dat fiind faptu ca investesc foarte mult arabi si chinezi pe acolo) dar si regulile sunt stricte acolo, pai de exemplu, romanu ala prins cu droguri a fost condamnat la moarte, nici acum nustiu daca a scapat de sentinta, stiu doar ca a intervenit becali pentru el la ambasada de acolo !!!

becali a intervenit, dar la tv si in gesepe, pentru manipularea ta.

bogdany8
bogdany8  •  05 Martie 2017, 20:10

Se investeste spre deosebire de Romania. Dar fotbalu lor e amatoricesc, iar Astafei nu sa dus pentru nivelul bun ( sa fim seriosi), sa dus pentru bani. Uitati-va cat are salariu acolo si cat avea aici :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează