INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

UPDATE Al Hilal a anunțat despărțirea de Răzvan Lucescu! Mesajul postat de club

Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu (51 de ani), a pierdut cu Damac, penultima clasată din Arabia Saudită, scor 0-1. Presa din Arabia Saudită susține că antrenorul român a fost dat afară.
Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu (51 de ani), a pierdut cu Damac, penultima clasată din Arabia Saudită, scor 0-1. Presa din Arabia Saudită susține că antrenorul român a fost dat afară.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 19:18 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 23:34

Răzvan Lucescu (51 de ani) nu mai este antrenorul lui Al Hilal! Eșecul cu Damac, scor 0-1, a cântărit decisiv. 

UPDATE 23:20 / Răzvan Lucescu nu mai e antrenorul lui Al Hilal

Al Hilal a postat un comunicat de presă în care anunță despărțirea de antrenorul român. 

Consiliul director al lui Al-Hilal, condus de domnul Fahad Bin Saad Bin Nafel, a decis să încheie, de comun acord, înțelegerea cu antrenorul Răzvan Lucescu. Ne exprimăm recunoștința și aprecierea față de Răzvan și staff-ul său, pentru toată munca depusă la club. Le dorim mult succes în carierele lor!

În aceeași ședință s-a decis instalarea brazilianului Rogerio Micale, fostul antrenor al echipei U19 a clubului. El va pregăti echipa în perioada următoare, începând cu antrenamentele de luni.
- Comunicat Al Hilal

3 trofeea cucerit Răzvan Lucescu la Al Hilal: un titlu, o Cupă și o Ligă a Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu, OUT de la Al Hilal

Abdulaziz Al-Mraisel, jurnalist cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe Twitter, susține că înfrângerea contra lui Damac a fost decisivă. Conducerea lui Al Hilal își va asuma plata daunelor existente în contract și îl va înlocui pe Răzvan Lucescu.„Ultima oră! Conducerea lui Al Hilal a decis să îl demită pe antrenorul Răzvan Lucescu și numească un înlocuitor din academia clubului, pentru moment”, a scris Al-Mraisel. 

Abdul Karim Al-Jasser, fost membru în board-ul lui Al Hilal, a confirmat informația. Susține că a fost consultat în privința antrenorului intermediar și a propus o persoană din academie. 

Presa din Arabia anunță plecarea lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a fost instalat la Al Hilal pe 1 iulie 2019. A cucerit un titlu, o Cupă și Liga Campionilor Asiei. În acest moment, cel mai titrat club din Arabia Saudită ocupă locul 3, cu 33 de puncte, la 5 lungimi de liderul Al Shabab.

VIDEO.  Răzvan Lucescu s-a săturat de critici: „Ce mă interesează că oamenii gândesc așa despre mine? Ignoranți, nu se informează!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Echipa lui Constantin Gâlcă, egal obținut în prelungiri cu Nordsjaelland » Ce loc ocupă Vejle în Danemarca

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei după supergolul marcat: „Joacă grozav”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  15 Februarie 2021, 08:39

TROFEELE SUNT LA EI ACOLO, LA NOI BANUL E IMPORTANT. POATE SĂ STEA SI LA 60 GR. IN ARABIA , BANII, BANII.....

the.fixer
the.fixer  •  15 Februarie 2021, 07:31
Postat de dragdim pe 15 Februarie 2021, 00:22

A câștigat aproape tot ce se putea, e timpul de o schimbare.

Malaezia sau Thailanda

raducallin
raducallin  •  15 Februarie 2021, 05:11

Ce ironie, antrenorii romani ai anului trecut , Razvanel si *** au fost demisi.Nea Ovidiu , trebuie sa scrii un articol in care sa-ti arati indignarea ????????????.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează