INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANATHINAIKOS ATENA

Presa din Grecia face dezvăluiri despre Ladislau Boloni: „Aproape că şi-a smuls părul din cap”

Ladislau Boloni a preluat-o recent pe Panathinaikos Atena, iar jurnaliștii greci l-au descris în amănunt pe tehnicianul de 67 de ani. Sursă foto: Twitter.com/paofc_
Ladislau Boloni a preluat-o recent pe Panathinaikos Atena, iar jurnaliștii greci l-au descris în amănunt pe tehnicianul de 67 de ani. Sursă foto: Twitter.com/paofc_

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 17:32 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 17:55

Ladislau Boloni a preluat-o recent pe Panathinaikos Atena, iar jurnaliștii greci l-au descris în amănunt pe tehnicianul de 67 de ani. Presa elenă a remarcat intensitatea cu care Boloni trăiește meciurile. 

„Să-l vezi pe Boloni cum trăieşte un meci live este un spectacol. Cu intensitate, comenzi continue, mişcări caracteristice ale mâinilor, tot bagajul.

Au fost şi două momente când aproape că şi-a smuls părul din cap. Şi cum să nu o faci?! Acelea sunt faze în care înnebuneşti dacă eşti un antrenor mare”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta.gr, citați de TV Telekom Sport.

Boloni, plătit regește în Grecia

Ladislau Boloni va avea un salariu total de 800.000 de euro în următoarele două sezoane, plus bonusuri de performanță. Cel mai mare, 200.000 de euro, pentru titlu. Românul poate câștiga peste un milion de euro în această perioadă la Atena. Potrivit presei elene, antrenorul va avea un salariu total de 800.000 de euro, la care se adaugă bonusurile de performanță:

  • 200.000 € pentru titlu;
  • 100.000 € pentru locurile 2 sau 3 și calificarea în cupele europene;
  • 100.000 € pentru participarea în grupele Europa League;
  • 100.000 € pentru Cupa Greciei

Ladislau Boloni, apreciat de foștii jucători

Stilul lui Ladislau Boloni a fost apreciat de majoritatea foștilor săi jucători. Invitat la GSP Live, fostul mijlocaș Paul Codrea a avut doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului.

Mie mi-a plăcut foarte mult Boloni. Era diferit față de alți selecționeri. Era foarte deschis cu noi, jucătorii. M-a impresionat foarte tare că mânca la masă cu magazinerii, cu masorii. Nu se punea la masă cu președintele federației, nu mai văzusem așa ceva. După antrenament, el venea după autocar în alergare. Nu venea cu autocarul. Avea niște metode occidentale. A avut curaj să descopere jucători, să schimbe generațiile.
 - Paul Codrea, la GSP Live, despre Ladislau Boloni

VIDEO Dani Coman, despre marile greșeli ale carierei: „Boloni îmi făcuse o ofertă, nu trebuia să vorbesc cu anumite persoane”

Citește și alte știri de actualitate: 

Marius Șumudică, scandal monstru cu președintele clubului: „A făcut urât de tot! Ieșise pe stradă, înjura. Mi-am dat sacoul jos, eram gata de bătaie!”

Lazio, anchetată de UEFA din pricina testelor COVID-19! Ce riscă echipa lui Ştefan Radu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează