STRANIERI  ·  CORONAVIRUS

Primul caz de coronavirus și la echipa New York City, echipa lui Alexandru Mitriță

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 18:20

New York City FC, formație la care evoluează și Alexandru Mitriță (25 de ani), a anunțat că un angajat de la departamentul sportiv a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19.

Și în America sunt tot mai multe cazuri de coronavirus, COVID-19 lovind inclusiv la New York City FC, clubul lui Alex Mitriță din MLS. Gruparea newyorkeză a comunicat că este vorba de un angajat de la departamentul sportiv, fără a-i da numele.

„A avut simptome ușoare, dar se simte bine și s-a supus regulilor de izolare”, a scris cotidianul New York Times, care a dezvăluit că, după acest caz, albaștrii sunt ajutați de specialiști în boli infecțioase și se consultă cu Centrul de Prevenire și Control al Bolilor, precum și cu Departamentul de Sănătate al statului New York.

De săptămâna trecută, de când s-a anunțat suspendarea timp de 30 de zile a ligii nord-americane, nu s-a înregistrat niciun jucător pozitiv în MLS.

Citește și alte știri despre modul în care coronavirusul afectează fotbalul:Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1