INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Pușcaș, clipe de spaimă în Anglia! » Martor la un incident teribil în timpul meciului

Articol de - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 14:54 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 15:47

„Tricolorul” lui Reading era pe teren când un adversar s-a prăbușit din senin în timpul jocului. Din fericire, John Fleck (Sheffield United) și-a revenit.

O oră trecuse din meciul de pe „Madejski Stadium”, din Reading. Marți seară, dintr-o dată, un jucător a căzut pe teren, fără să aibă pe nimeni aproape. Era scoțianul John Fleck, „închizătorul” lui Sheffield United.

George Pușcaș, aproape de jucătorul întins pe gazon, fără suflare

Coechipierii au făcut semne disperate, cerând intervenție urgentă. Ei i-au dat primul ajutor, înainte ca medicii ambelor echipe să ajungă lângă fotbalist. 

George Pușcaș, integralist la Reading, era și el acolo, aproape de adversarul întins în iarbă, înspăimântat de ceea ce vedea.

Pușcaș, clipe de spaimă în Anglia! » Martor la un incident teribil în timpul meciului
John Fleck (Sheffield United)// Foto: Imago

John Fleck a fost externat după o noapte în spital

Momentele dramatice au fost urmate însă de ușurare. Fleck și-a revenit. După zece minute, s-a ridicat. Apoi doctorii au decis că e mai bine să-l transporte imediat la spital. Dar mijlocașul era conștient când a părăsit arena, cu ambulanța.

Britanicul în vârstă de 30 de ani a stat toată noaptea la Royal Berkshire Hospital. Ieri, a fost externat și s-a întors la Sheffield. Nu mai e în pericol.

Al 24-lea joc fără gol. Nota 4!

Pentru George Pușcaș, acesta a fost al 24-lea meci fără gol la Reading, 20 în actualul sezon, 19 în Championship. Nu a mai înscris din 5 aprilie! Alb-albaștrii au pierdut marți, 0-1 acasă cu Sheffield United, și sunt pe locul 20 în liga secundă, la doar două puncte peste zona retrogradării. 

„Tricolorul” a jucat întreaga partidă, dar fără să influențeze cu nimic atacul. A avut o singură ocazie, trimițând mingea cu capul chiar în brațele portarului. Nota 4 în Berkshire Live.

Citește și:

Alarmă la Galatasaray! Moruțan și Cicâldău și-ar putea pierde antrenorul opt etape

Moment jenant cu antrenorul Borussiei Dortmund înaintea meciului cu Sporting din Ligă: „Cine e Ruben Amorim? Habar n-am”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează