INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Pușcaș, monedă de schimb pentru Inter » La ce formație ar putea evolua din sezonul viitor

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 20:29

George Pușcaș, atacantul lui Inter, împrumutat la formația Bari, din Serie B, este în vizorul echipei Sampdoria, informează site-ul calciomercato.

Pușcaș ar putea fi o parte din "afacerea Soriano", prin care Inter dorește să-l transfere pe mijlocașul de 25 de ani al Sampdoriei, Roberto Soriano. Italianul a fost subiectul speculațiilor și în ianurie, însă transferul său nu s-a perfectat, astfel că este așteptat ca Inter să încerce să-l transfere din nou la vară.

Pușcaș, în vârstă de 20 de ani, a jucat patru meciuri pentru prima echipă a celor de la Inter în sezonul trecut, iar în acest sezon a fost împrumutat la divizionara secundă Bari, pentru care a înscris de trei ori. Atacantul român ar trebui să revină la Inter la finalul acestui sezon.

Sampdoria este pe locul 15 în Serie A, la șase puncte de primul loc retrogradabil.

900.000 €este cota lui George Pușcaș pe site-ul transfermarkt.com

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovina2016
ovina2016  •  18 Aprilie 2016, 21:23

Il da la schimb cu Mucuşor plus 10 milioane euro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează