INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Rădoi a făcut spectacol pentru Al Ain. Trei goluri într-un meci

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 13:40

 

Al Ain a jucat aseară împotriva formaţiei Al Jazira, 4-2. În minutul 20, Al Ain a obţinut un penalty în urma unui fault pe partea dreaptă. În uralele publicului, care scanda: "Rădoi, Rădoi", fostul stelist şi-a asumat răspunderea executării loviturii.

Mirel a tras tare, în dreapta portarului, şutul său fiind imparabil. VIDEO MAI JOS

50 de minute mai tîrziu, Rădoi a marcat din nou, tot din penalty. Interesant este faptul că, în urmă cu două meciuri, cu Dubai Club, echipă antrenată de Ion Marin, internaţionaul român a ratat o lovitură de pedeapsă. La următoarea obţinută de echipa sa, acesta a fost executat de către un alt coechipier, care aseară a lipsit de pe gazon.

Fostul stelist nu s-a oprit însă aici, marcînd şi al treilea gol, de data aceasta din lovitură liberă, de la 20 de metri, aproape de vinclu, în minutul 83.

Scorul final Al Ain - Al Jazira 4-2.

Rădoi a înscris pentru echipa de club într-o seară în care echipa naţională a României disputa un meci oficial, cu Belarus, 2-2. Fostul stelist şi-a anunţat retragerea în primavară, în timpul mandatului lui Razvan Lucescu, deranjat fiind de declaraţiile lui Ionuţ Lupescu, atunci director general al FRF.

ZENGA A PIERDUT ACASĂ

Nu toţi românii au avut parte de clipe fericite aseară în Emirate. Valeriu Tiţa a văzut de pe margine cum echipa lui, Al Sharjah, a fost călcată în picioare, chiar pe teren propriu, în Emirates Cup. Al Shabab a cîştigat cu 3-0, dupa “dubla” lui Esam Obaid şi reusita fantastică a lui Villanueva. Şi Walter Zenga are dureri de cap. Al Nasr, formaţia pe care o pregăteşte, a pierdut în faţa propriilor fani, contra lui Ajman, scor 2-3.

sursa: Euro World Sports Agency

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
bcmihay
bcmihay  •  08 Octombrie 2011, 17:41

la nationala a jucat 10 ani de ce oare a dat doar un gol si ala din penalty intr-un meci cu ospatari din luxemburg ....in liga camilelor si eu dau gol

ioanemanuel
ioanemanuel  •  08 Octombrie 2011, 17:25

frumos golul din lovitura libera . Eu cred ca ar fi fost de 5 ori mai bun ca cristea .

just.samba
just.samba  •  08 Octombrie 2011, 15:49
Postat de becksu pe 08 Octombrie 2011, 14:44

Da echipa nationala nu exista, insa la ei in campionat sunt mai multi straini cel putin la echipele bune si fac pariu ca echipa lui Radoi ar termina lejer in primele 5 la noi

Vezi de treaba....campionatele din orient sunt slabe. Au 3-4 echipe mediocre si restul la nivel de amatori....chiar daca se baga multi bani.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează