INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Radu Drăgușin, românul care le-a refuzat pe Atletico Madrid și PSG pentru a semna cu Juventus, i-a impresionat pe spanioli: „E un coșmar pentru adversari”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 17:38

Radu Drăgușin, internațional U19, s-a transferat în ianuarie 2018 de la Regal Sport București la Juventus Torino, dar jurnaliștii spanioli susțin că românul le-a refuzat pe Atletico Madrid și PSG. 

Cotidianul iberic El Mundo Deportivo îl descrie pe fundaș ca fiind „unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul mondial”. În același articol, spaniolii scriu că Radu Drăgușin e „unul dintre transferurile importante pe care Atletico le-a ratat în ultima vreme

Drăgușin (17 ani) i-a impresionat pe iberici la meciul dintre Atletico și Juventus, 0-4, în grupele UEFA Youth League.

Radu Drăgușin, românul care le-a refuzat pe Atletico Madrid și PSG pentru a semna cu Juventus, i-a impresionat pe spanioli: „E un coșmar pentru adversari”
Radu Drăgușin încercuit

„Un fundaş puternic, rapid, foarte bun la poziţionare şi foarte greu de doborât. A fost un coşmar pentru ofensiva colchonerilor” scrie El Mundo despre jocul lui Drăgușin. 

El Mundo susține că, pe lângă interesul lui Atletico, Drăgușin a mai fost dorit și de francezii de la PSG pe care i-a refuzat pentru a merge în Italia, la Juventus. Transferul internaționalului a fost realizat după mai multe scandaluri între impresarii Anamaria Prodan și Florin Manea. (Detalii AICI)

Citește și:

Darius Ghindovean, noul star al României U19, face senzație în Germania: „Dacă o ține tot așa, va fi greu pentru Duisburg să-și păstreze în lot cel mai mare talent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  25 Septembrie 2019, 20:39

Dragusin, Dragulin - ce mai conteaza... inveliti la pescarie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează