INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Radu plătește pentru evoluțiile slabe! Ce va păți începând din sezonul viitor

Ștefan Radu, 30 de ani, a dat două goluri și un assist în acest sezon. Mai are contract până în iunie 2020 (Getty / Guliver Images)
Ștefan Radu, 30 de ani, a dat două goluri și un assist în acest sezon. Mai are contract până în iunie 2020 (Getty / Guliver Images)

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 09:33

Fundașul român Ștefan Radu a dezamăgit în ultimele luni și nu va mai fi căpitanul lui Lazio. Lulici, Immobile și Milinkovici-Savici i-au luat fața, iar Simone Inzaghi îl va ține mai des lângă el pe bancă.

Cotația lui Ștefan Radu a scăzut mult în ultimele luni, astfel că în sezonul viitor va prinde și mai rar un loc de titular la Lazio. Presa din Roma susține că fundașul român va plăti pentru evoluțiile slabe și va fi menținut de Simone Inzaghi mai des pe banca de rezerve.

Fostul dinamovist nu a prins prima echipă nici în finala Cupei cu Juventus, intrând doar pentru că s-a accidentat Parolo. Iar când s-a apelat la el, a avut ezitări și a greșit.

2 jocuridin ultimele 6 runde a prins Ștefan la Lazio, care a lipsit și din cauza unei gripe, și a unei suspendări

Lulici după Biglia

Mai mult, Radu va fi degradat și din poziția de vicecăpitan al biancocelestilor, deși se numără printre liderii vestiarului și printre cei mai vechi din lot. Dacă atunci când lipsea Biglia el prelua banderola, situația se va schimba radical.

Argentinianul e pe picior de plecare, dar favorit să devină căpitan e Lulici. Contracandidații bosniacului sunt golgeterul Immobile și sârbul Milinkovici-Savici, decizia finală aparținându-i lui Inzaghi. 

8 meciuriale lui Lazio din ultimul campionat l-au avut căpitan pe Radu, titular în 29 din 38 de etape. Record personal în 10 sezoane de Serie A

"Scăderea îngrijorătoare în randamentul lui Ștefan Radu din ultimele trei luni pune mari semne de întrebare asupra viitorului său la Lazio"
Corriere dello Sport, ziar italian, după 1-3 la Crotone

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
romulus65
romulus65  •  31 Mai 2017, 14:16

De ce ne-ar interesa pe noi ce face Stefan Radu atata timp cat nici pe el nu-l intereseaza de noi?

unfake
unfake  •  31 Mai 2017, 12:36

Oricum, bine ca i-a crescut parul :)

capca1
capca1  •  31 Mai 2017, 12:18

Ștefan Radu a jucat 10 ani la o echipă adevărată, într-un campionat extrem de greu, ajungând vicecăpitan. Dacă a traversat o perioadă mai slabă, gata, sărim pe el : ce va păți, Lazio o să-i ia din casă, va fi fiert în ulei încins... Iannis Hagi a bătut un aut, după ce într-un campionat întreg nu a strâns minute de două meciuri și deja intrați în fibrilație când scrieți de el: cum și-a făcut poză, cum taică-su e mort de ce valoare are Iannis, cum a marcat 5 goluri din 7 lovituri de la 11 metri...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează