INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Rakow - Cracovia 1-3 // VIDEO Ziua românilor în Polonia » Sergiu Hanca și Cornel Râpă au înscris pentru Cracovia

Sergiu Hanca, în dreapta // Sursă foto: Instagram Sergiu Hanca
Sergiu Hanca, în dreapta // Sursă foto: Instagram Sergiu Hanca

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 02:52

Rakow - Cracovia 1-3 // Zi perfctă pentru Sergiu Hanca (27 de ani) și Cornel Râpă (29 de ani), cei doi români de la echipa poloneză Cracovia. Sâmbătă, cei doi au înscris în victoria din deplasarea cu nou-promovata Rakow, scor 3-1.

Hanca, fostul lider al lui Dinamo, a fost cel care a deschis balul. A înscris în minutul 8, cu un șut ușor deviat din afara careului. A fost cel de-al doilea gol consecutiv reușit de român în Polonia. Acesta punctase și în înfrângerea din etapa trecută cu LKS Lodz, 1-2.

4 goluriîn 20 de meciuri are Hanca în tricoul Cracoviei, echipă la care s-a transferat în iarna acestui an

Pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Cornel Râpă, fost campion cu FCSB și Oțelul Galați. Acesta a înscris golul de 3-1, în minutul 56, cu o lovitură perfectă de cap, în urma unei faze fixe.

VIDEO cu golurile reușite de Hanca și Râpă

După 3 etape, Cracovia se situează pe locul 5 în Polonia, cu 4 puncte. Sezonul trecut, formația celor doi români a terminat pe poziția a patra în play-off.

Vezi și: KV Mechelen - Genk 3-1 // Ianis Hagi n-a mai fost salvatorul campioanei Belgiei! Eșec împotriva unei nou promovate

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  04 August 2019, 10:02

si la Rapa - la fel - se vede clar ca ultimul care a atins mingea a fost adversarul. Goluri norocoase, amandoua.

dakesis
dakesis  •  04 August 2019, 09:57

doar 'usor deviat', mda:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează