INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers - Aberdeen // Ianis a debutat în Scoția » Hagi jr. a uimit de la primele atingeri: „Ai văzut? E dreptaci sau stângaci?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 16:01

Glasgow Rangers a remizat cu Aberdeen, scor 0-0. Ianis Hagi (21 de ani) a debutat pentru echipa antrenată de Steven Gerrard, fiind introdus pe teren în minutul 77.

Ianis nu a putut face diferența în cele 13 minute în care a fost pe teren, iar Rangers a ratat șansa de a se apropia de liderul Celtic. Singura oportunitate pe care mijlocașul ofensiv a avut-o s-a produs în minutul 81, când șutul său din afara careului a fost blocat.

I-a uimit de la primele atingeri

Ianis Hagi i-a impresionat pe comentatorii de la Rangers TV încă de la primele minute în tricoul lui Rangers:

  • Hagi nu pierde timp, caută mereu soluții pentru o pasă verticală. Nu se uită înapoi
  • Ai văzut? Ai zice că e dreptaci, dar n-are deloc probleme când îi vine mingea pe piciorul stâng

Prima reacție a lui Ianis Hagi după debutul la Rangers

„Sunt fericit pentru debut, dar, în același timp, dezamăgit că am pierdut două puncte acasă. Mai avem destule meciuri în față și sperăm să câștigăm miercuri, tot pe teren propriu. Fiecare minut petrecut alături de colegi mă ajută să mă adaptez cât mai repede și să lucrez la chimia cu echipa.

Sunt gata, pregătit, deși totul s-a întâmplat foarte repede în ultimele zile și n-am avut timp nici să respir. Sunt ok acum și abia aștept să intru titular, dar totul depinde de decizia antrenorului", a declarat Ianis. (Toate detaliile, AICI)

Rangers, locul secund în Scoția

Rangers este pe locul secund în Scoția, cu 57 de puncte acumulate după 23 de etape. Lider e Celtic, cu 61 de puncte, care are și un meci mai puțin disputat.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk până la finalul sezonului în curs. Vicecampioana Scoției trebuie să plătească 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al internaționalului român. Ianis va purta tricoul cu numărul 7. „Decarul” naționalei României a fost prezentat oficial vineri.

Rangers - Aberdeen 0-0

Echipa de start a lui Rangers: McGregor - Polster, Goldson, Katic, Barisic - Davis, Kamara, Arfield - Aribo, Morelos, Kent 
Rezerve: Foderingham, Edmundson, Tavernier, Barker, Ojo, Hagi, Kamberi 
Antrenor: Steven Gerrard 

Vezi și: 

Barry Ferguson, legenda lui Rangers: „Acum 20 de ani jucam contra legendarului Hagi, iar Ianis ar putea călca pe urmele lui pe Ibrox”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  02 Februarie 2020, 11:10

Ianis este direct un afon si atata in rest nimic Doar umflat da presa mai lasati-ne in pace cu acest afon anonim

ray51
ray51  •  02 Februarie 2020, 09:42

Mi-e mila de el. Da, da, da. Presiunea psihica este una atat de mare incat daca nu va avea un psiholog dedicat, va avea mari probleme. S-ar putea sa-si rateze visul de mare fotbalist. Va deveni un fotbalist de duzina, unul dat la schimb impreuna cu alti doi refuzati pentru unul de valoare. Trebuie ajutat. Pana si faptul ca marele Gerard l-a luat mizand pe 'samanta' din care provine, este un factor de presiune. Ii trebuie un soc. Ii trebuie lecturi adecvate si indepartarea de educatia patriarhala machedona. Un sfat ar fi sa se insoare. Cu o fatuca d'aiurea...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Februarie 2020, 09:32

Băăăă, da' proști mai sunt comentatorii de la Rangers TV... În loc să vadă și ei ca marii specialiști de pe-aici... Păi, să nu vadă ei că „problema lui Ianis este mai complexa, ... nu stiu cat de complexa. Nu cred sa stie cineva. Intrebarea este cat de fotbalist este Ianis? Nu este prea tarziu sa-si gaseasca adevarata inclinatie chiar daca ar fi ea cea de brutar sau de antreprenor.” Ei, ce ziceți ce profund gândește omu'? De altfel, nici GSP nu le are cu fotbalul, ca pihus.magnimicus: „Nu vezi ca toti suntem de parere ca ianis e un jucator mediocru....”Așa că luați-vă după „indicățiile” lui Daniel Nedelcu... Sau treceți la șase-șase.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close